joi, 28 martie, 2024

Horoscop de weekend 11-12 iunie

Distribuie:

Publicat:

Gemeni

Esti raspunzator de buna dispozitie a prietenilor si faci orice pentru ca ei sa aiba zambetul pe fata intregul weekend. O sa fii obosit duminica seara, dar merita eforul.

Rac

Nu vor fi doua zile usoare, dar rezultatul va fi impresionant si iti fortezi organismul la capacitate maxima. Stii sigur ca la final bucuria te va ajuta sa te relaxezi.

Leu

In prima parte a weekendului pot sa apara unele conflicte personale, dar aplici strategia care a dat intotdeauna roade si le rezolvi inainte sa se complice. In cele din urma o sa simti ca esti o persoana mult mai libera.

Fecioara

Nu ar fi rau sa repari ceva sau sa faci niste experimente practice, care te vor ajuta in viata de familie. Apoi, te poti gandi la ceva relaxant, care sa te ajute sa iti incarci bateriile pentru o noua saptamana.

Balanta

Cele doua zile sunt favorabile drumetiilor sau concediilor in afara tarii. Ai foarte mare grija sa ai toate actele, pentru a nu fi nevoit sa iti scurtezi vacanta sau, mai rau, sa nu pleci.

Scorpion

Simti mai multa libertate in privinta proiectelor personale si iti pui mintea la contributie pentru a realiza ceva unic. Vrei sa iti transformi total viata, iar ideea gandita si deja pusa in aplicare ii va uimi pe cunoscuti.

Sagetator

Prietenii sunt de partea ta de aceasta data si vor vrea sa mearga pe mana ta pentru petrecera timpului liber, refuzand varianta partenerului de viata. Desi la inceput acesta este nemultumit, pana la sfarsitul weekendului o sa se distreze foarte mult.

Capricorn

Fii prudent in privinta afacerilor si nu investi niciun leu pana cand nu analizezi foarte bine oferta. Secretul tau consta in sustinerea oamenilor din jur.

Varsator

Impulsivitatea de moment te face sa iei o decizie care se va dovedi mai buna decat altele la care te-ai gandit zile, chiar saptamani. Provoci pe cineva la un duel, pentru ca simti nevoia reconfirmarii pozitiei tale in grupul de prieteni.

Pesti

Weekendul acesta este dedicat familiei. Mergi in vizita la rude, iei masa cu parintii sau copiii. Cel drag va fi cel mai fericit, pentru ca in ultima perioada abia v-ati intalnit din cauza programului de lucru.

Berbec

Porti un dialog armonios si productiv cu o persoana foarte incapatanata. Esti surprins de comportamentul sau, dar si fericit, pentru ca, in sfarsit, aveti un scop comun. In aceste doua zile o sa reusesti sa te odihnesti.

Taur

Pentru a-ti atinge scopul recurgi la o solutie la care te gandesti de multa vreme. Nu indrazneai sa faci acest pas, dar acum este momentul potrivit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img