joi, 28 martie, 2024

Horoscop, joi, 22 februarie 2018. Scorpionii incearca sa se ascunda in spatele unor cuvinte, dar intentiile lor sunt transparente

Distribuie:

Publicat:

Horoscop, joi, 22 februarie 2018. Scorpionii incearca sa se ascunda in spatele unor cuvinte, dar intentiile lor sunt transparente

Horoscop 22 februarie 2018 – Berbec
Impresia ta ca raspunsul cel mai bun, in orice situatie, este sa intorci ceea ce primesti este falsa, dar o folosesti pentru a-ti argumenta exagerarile.

Horoscop 22 februarie 2018 – Taur
Exista riscul sa devii nedrept si sa provoci reactii care nu iti vor fi deloc pe plac. Daca mai tarziu te vei plange de aceste reactii, ar trebui sa iti amintesti si cine le-a generat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Gemeni
Graba de a intra in posesia unor beneficii, partial sau total meritate, nu poate duce la rezultatele pe care le doresti, ba chiar poate strica putin din succesul la care ai sperat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Rac
Apar motive de opozitie fata de planurile unei persoane dragi, dar daca te vei gandi ceva mai mult, vei vedea ca este un impuls negativ absolut nejustificat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Leu
Mai bine te abtii, oricat de greu ar parea, sa judeci astazi anumite situatii din familie si reactiile celor apropiati legate de aceste chestiuni.

Horoscop 22 februarie 2018 – Fecioara
Exista riscul sa exagerezi si obstacolele posibile, si dificultatea unor sarcini de serviciu. Cel mai bun lucru pe care il poti face astazi este sa lasi evaluarile pentru altadata.

Horoscop 22 februarie 2018 – Balanta
Este suficient sa privesti cu mai multa ingaduinta greselile pe care le fac cei din jur si vei capata o viziune mai clara asupra situatiei in care te afli.

Horoscop 22 februarie 2018 – Scorpion
Degeaba incerci sa te ascunzi dincolo de cuvinte, intentiile tale reale sunt transparente pentru cei care au avut ocazia sa vada cum esti cu adevarat.

Horoscop 22 februarie 2018 – Sagetator
Ai multe de rezolvat, dar este foarte importanta si ordinea in care te ocupi de problemele care s-au adunat. De exemplu, chestiunile personale trebuie abordate cu prioritate.

Horoscop 22 februarie 2018 – Capricorn
Este posibil sa te simti mult prea constrans sa iti asumi anumite responsabilitati si sa le refuzi, dintr-un impuls de revolta care nu va duce la nimic bun.

Horoscop 22 februarie 2018 – Varsator
Esti in razboi cu anturajul apropiat si te consideri victima unor persoane care te judeca aspru. Poate ar fi mai bine sa te intorci spre ceea ce ai facut tu ca sa ii provoci si sa vezi daca nu cumva reactia lor e justificata, macar partial.

Horoscop 22 februarie 2018 – Pesti
Te simti raspunzator pentru anumite probleme pe care le provoaca unii dintre apropiati. Ar trebui sa nu uiti ca este alegerea lor, iar responsabilitatea, in toate sensurile, tot lor le apartine.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img