vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop saptamanal 22-28 aprilie 2019. Gemenii isi intalnesc marea iubire

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul saptamanii viitoare 22-28 aprilie 2019: Leii primesc o lectie importanta de viata, Gemenii isi pot intalni sufletul pereche, Capricornii sunt mai pozitivi ca niciodata. Ce anunta horoscopul saptamanal pentru toate zodiile. 

Horoscopul saptamanii viitoare 22-28 aprilie 2019 – are in prim-plan evenimentul astrologic conjuctia Soarelui cu Uranus, care se perfecteaza martea aceasta. Nativii vor avea parte de tot soiul de syprize, unele placute, altele nu. Cert este ca schimbarea va veni in vietile noastre, iar modul in care o vom primi face diferenta intre negativ si pozitiv.

Horoscop saptamanal Berbec

La capitolul sanatate, Berbecii vor avea stari de nervozitate mai accentuate decat de obicei, in ziua de marti. Ai grija cum ii gestionezi corect. Zilele de luni si marti se anunta extrem de favorabile in cariera si vei da curs examenelor si delegatiilor de orice fel. Se intrevad sanse de te a face remarcat la locul de munca si oportunitati noi. Totul se va petrece chiar sub nasul tau, asa ca fii atent la indicii. Apar oameni noi in viata ta, pe care ii vei indragi din prima secunda. 

Horoscop saptamanal Taur

Marti vei avea stari de nervozitate si accesee de furie. La locul de munca, saptamana viitoare vei putea lamuri anumite chestiuni financiare confuze cu partenerul de viata si/sau de afaceri. Poate nu este vorba de ceva serios, dar este mai bine sa clarifici orice situatie inainte ca ea sa degenereze. Ziua de vineri ar putea veni la pachet cu unele sanse de afirmare la serviciu. Priveste atent ca nu cumva sa treaca pe langa tine si sa-ti scape. Ai mare grija la cheltuieli, deoarece bugetul tau este grav avariat!

Horoscop saptamanal Gemeni

Ai parte de frustrari, dar cauta sa te destainui cumva pentru a nu cadea in depresie. De asemenea, la capitolul cariera, fii cu ochii pe planurile tale de viitor si proiectele de grup martea aceasta. Exista posibilitatea ca ele sa nu ajunga la rezultatele pe care le-ai dorit, fapt ce te va infuria la maximum si te va destabiliza. La capitolul dragoste, cei singuri vor avea noroc, intalnind persoane de care se vor indragosti la prima vedere. 

Horoscop saptamanal Rac

Esti intr-o forma de zile mari si dai randament maxim in primele zile ale saptamanii viitoare. Iti vei finaliza sarcinile mai repede decat te-ai fi asteptat si, in felul acesta, vei putea sa te ocupi in restul zilelor de acelea care te solicita la nivel creativ. Astfel, reusesti sa impaci si capra si varza fara niciun fel de efort. Intalniri emotionale cu cei dragi. 

Horoscop saptamanal Leu

Ai un imbold de energie saptamana viitoare, dar cauta sa n-o risipesti prea repede. Daca ti-ai asumat recent riscuri vis-a-vis de un proiect, s-ar putea sa afli sambata aceasta ca nu ai luat o decizie prea buna. Gandeste-te daca poti amortiza eventualele pagube intr-un fel sau altul si daca este cineva raspunzator pentru aceasta situatie. Vei primi o lectie de viata incredibila, pe care o vei percepe ca pe o lectie divina! Momente placute cu cel drag.

Horoscop saptamanal Fecioara

Cauta sa rezolvi toate problemele pe care le-ai intampinat la locul de munca sau in amor. La capitolul bani si cariera, vineri, dar si sambata daca lucrezi atunci, s-ar putea sa te bucuri de un nivel de productivitate neobisnuit de ridicat pentru acest moment al saptamanii. Cauta ca atunci sa te achiti de unele sarcini mai grele care te-ar fi asteptat cuminti la serviciu lunea viitoare.

Horoscop saptamanal Balanta

Vei avea parte de suprize mari la capitolul cariera si bani. Saptamana viitoare poate veni la pachet cu surprize pe plan partenerial, insa e greu de spus daca acestea vor fi de bun augur. Important este sa fii pregatit(a) pentru orice, dar mai ales pentru a intoarce orice situatie in favoarea ta. In anumite circumstante, nu-ti va fi usor, dar vei reusi sa realizezi acest lucru. Certuri mari in relatia de cuplu, deoarece partenerul tau sta ca pe un butoi de pulbere si are mereu ce sa-ti reproseze.

Horoscop saptamanal Scorpion

Durerile de cap se intensifica saptamana viitoare. Cauta sa nu te implici prea mult emotional in cele ce se ivesc la serviciu. Vei reusi sa depasesti mai usor orice provocare daca ramai rational(a) in ciuda a toate ce se intampla acum. La capitolul bani si cariera, lucrurile nu merg deloc asa cum ti-ai propus. Pregateste-te pentru orice ca sa aplanezi conflictele ce ar putea sa apara. 

Horoscop saptamanal Sagetator

Entuziasm crescut, energie maxima, ce sa mai, ai un inceput de saptamana cum nu ai mai avut pana acum. Totusi, sectorul financiar s-ar putea sa te preocupe cel mai mult miercuri si joi cand Luna trece in casa asociata acestui domeniu in horoscopul tau general. Pot aparea oportunitati de suplimentare a veniturilor si/sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat in ultima vreme. Ai grija, ca nu tot ce zboara se mananca, unele dintre ele se pot dovedi adevarate capcane. 

Horoscop saptamanal Capricorn

Ai forte proaspete in momente in care ceilalti sunt la pamant. Din ce resort izbuncesc ele, nici nu stii, cert este ca te simti mai bine ca oricand. De altfel, pozitivitatea ta atrage numai bine si la capitolul bani si cariera. Vei avea parte de oportunitati financiare importante, prin care fie reusesti sa-ti suplimentezi veniturile, fie reusesti sa valorifici o parte destul de importanta din economiile tale. Oricare ar fi situatia, cert este ca s-ar putea ca bugetul tau de weekend sa fie sesizabil mai mare weekend-ul acest.

Horoscop saptamanal Varsator

Esti pregatit de orice incercare a vietii, deoarece ai o energie mentala cum nu ai mai avut pana acum. Te concentrezi pe planurile de viitor si proiectele de grup in care esti implicat(a). Ai idei bune si o viziune proaspata care te pot ajuta sa faci diferenta. Nu-i nimic rau in a fi foarte entuziast(a) in legatura cu ceea ce faci, dar fereste-te sa le spui mai mult decat ar fi indicat sa faci momentan. 

Horoscop saptamanal Pesti

Nu esti nemultumita de realitatea in care te afli, motiv pentru care te-ai putea simti stingher si deprimat. Pe plan financiar, primele doua zile din saptamana viitoare vei da un randament bun, iar sefii te vor lauda. In ciuda starii tale initiale, esti capabil sa inregistrezi progrese destul de mari intr-un timp relativ scurt daca dedici suficient timp acestor domenii ale vietii tale. Certuri in cuplu, dar nimic iremedial.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img