joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop zilnic, 14 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Vrei sa te intelegi bine cu toata lumea, dar ceilalti nu vor fi la fel de cooperanti. Colegii de serviciu sunt tensionati pentru ca vor sa plece acasa mai repede.

Taur
Esti extrem de eficient in realizarea planului tau si reusesti sa pui cap la cap toate partile componente. Nu peste mult timp te vei bucura de roadele muncii tale.

Gemeni
Te simti atras de o persoana care nu intra in standardele tale si cu care nu ai nimic in comun la prima vedere, ceea ce ar putea fi putin periculos pentru tine.

Rac
Incerci sa faci pasi mici dar siguri spre impacarea cu o persoana draga, dar nu se vede niciun rezultat si simti ca eforturile tale sunt in zadar.

Leu
Din cauza unor circumstante neprevazute, vor aparea conflicte ce vor aduce la suprafata resentimente si emotii din trecut pe care le-ai ascuns.

Fecioara
Un coleg de munca sau chiar seful tau iti va vorbi pe un ton care ti se va parea deranjant. Chiar daca poate fi o gluma, nu ai simtul umorului cu tine azi.

Balanta
Poate ca este momentul sa iesi din zona de confort si, chiar daca iti va fi teama la inceput, viitorul te va ajuta sa vezi ceea ce este mai bine pentru tine.

Scorpion

Cu toate ca nu vrei sa investesti prea multa energie pentru a-ti revitaliza viata sociala, esti gata pentru a da un tonus relatiilor tale, dar nu vei face tu primul pas.

Sagetator
Te simti epuizat fizic si foarte stresat in ultima vreme, din cauza problemelor cu partenerul de viata. Invoci lipsa de libertate si tot ce ai sacrificat pentru ca relatia sa mearga.

Capricorn
Aparent, esti rational si cu picioarele pe pamant, dar pe parcursul zilei starile de spirit se vor schimba dupa cum bate vantul, de la reactii calme, la unele agresive.

Varsator
Este un sentiment minunat sa fii mereu inconjurat de optimism, dar dezamagirile apar atunci cand realizezi ca visurile tale nu se vor indeplini peste noapte.

Pesti
Greutatile si evenimentele neasteptate cu care te-ai confruntat in ultimele zile nu vor disparea prea curand. Esti frustrat ca nu stii sursa tuturor problemelor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img