joi, 28 martie, 2024

Horoscop zilnic, 17 august 2016. Incearca sa mergi cu viteza intai

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Astrele iti surad, astazi. Te remarci printr-o reusita in fata unui grup la a carui apreciere tii in mod deosebit. Serara, o surpriza placuta.

Taur
Ai cazut intr-o rutina care iti va secatui creativitatea. Indrazneste sa faci si lucruri noi, chiar daca te scot din zona de confort.

Gemeni
Nu ar trebui sa te rusinezi ca faci lucrurile altfel decat altii. Chiar daca cei din jur clevetesc, motivele tale sunt mai importante.

Rac
O zi in care ai forma necesara de a finaliza proiectele care ramasesera de rezolvat sau de a incepe cu succes un proiect greu de realizat.

Leu
Nu este o zi propice sa te implici in lucruri importante. Incearca sa mergi cu viteza intai si amana pe alta data deciziile mari.

Fecioara
Cel mai probabil vei avea o zi lejera din punct de vedere al obligatiilor. Profita de ea ca sa te mai distrezi putin. Era si timpul.

Balanta
Fereste-te sa ii judeci pe altii doar pentru ca duc un stil de viata diferit de al tau. Deja lumea incepe sa te considere retrograd.

Scorpion
Sa alini suferintele altora este ceea ce faci tu mai bine. Ar trebui, insa, sa te mai gandesti si la tine. Nu te incarca cu energie negativa.

Sagetator
Ar fi timpul sa petreci ceva mai mult timp cu prietenii de care te-ai instrainat. Nu astepta sa te sune ei, fa tu primul pas.

Capricorn
Simti ca esti incatusat de prea multe reguli si restrictii care nu sunt pe placul firii tale independente. Poti fi creativ si asa, insa.

Varsator
O zi in care vezi jumatatea plina a paharului. Atitudinea ta pozitiva poate avea un efect tonic si asupra celor din jurul tau.

Pesti
Nu lasa timiditatea sa te impiedice sa iti expui punctul de vedere intr-o problema in care altii n-au gasit solutii. Ai incredere in tine!

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img