miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop zilnic dragoste: Vineri 24 mai 2019. Luna in Varsator ne da o mana de ajutor!

Distribuie:

Publicat:

Iata horoscop zilnic dragoste pentru pentru VINERI 24 MAI 2019; Luna intra in Varsator azi unde va sta tot weekendul si ea ne vrea sa ramanem logici, detasati si nescufundati in vibratii de tristete, furie, frica, frustrare, neputinta. O distanta emotionala intre tine si cineva drag din viata ta nu e ceva rau pentru ca te determina sa te focusezi pe tine si pe ce iti aduce tie bucurie separat de viata sentimentala. Nu va fi insa foarte usor sa fim total detasati de aceste emotii ale zilei. Persista efectul cuadraturii dintre Marte si Chiron, vindecatorul ranilor profunde sufletesti de identitate. Inca este o stare de tensiune, trairile sunt vii si crude. Intelept este sa ne retragem si sa nu le dam curs. Le vedem, recunoastem ca ele vin din trecut cand am mai simtit asa dar NU reintram in ele ci ne indreptam spre viitor cu alte abordari de viata.

Nu ceda pentru aceasta conjunctura cosmica mai austera nu va dura si vom fi cat de curand eliberati de ea.
Daca te simti neadecvat dintr-un motiv particular tie, acum e timpul sa iti gasesti puterea interioara. Esti demn de a fi iubit, esti valoros si nu e nimic in neregula cu tine. Daca nu ai suficienta incredere in tine, este in regula. Accepta asta, accepta ca nu ai de ce sa fii perfect si incepe sa faci actiuni mici care sa iti construiasca aceasta incredere. Daca oamenii profita de pe urma ta, acum e timpul sa inveti sa spui NU si sa construiesti limite sanatoase. Daca actiunile sau vorbele tale ranesc pe altii, acum este timpul sa inveti sa spui “imi pare rau” altora si tie insuti. Daca unele actiuni te fac sa iti fie rusine, intreaba-te de ce. Exista un ceva despre acea rusine pe care il poti rasuci si transforma intr-un talent.

Rana ta este darul tau in aceasta lume. Asta ne invata Chiron.
In dragoste, astazi poate fi ziua care schimba totul ! Vrei detaliile picante zi de zi ? Fii la curent cu horoscopul tau zilnic de dragoste! Iubirea este motorul Universului si il umple cu bucurie, implinire si pasiune. Meriti sa ai parte de ea.

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Astazi poti descoperi o noua dimensiune a relatiei tale de cuplu. Daca partenerul s-a comportat in ultimul timp in moduri care te-au confuzat, astazi poti gasi sau primi explicatii care au sens pentru tine. Dar de tine depinde ce vei face cu aceasta informatie si cum vei directiona relatia, in functie si de tine, de ce simti si gandesti. Este bine, oricum, sa gandesti mult si profund inainte sa faci orice actiune azi care ar viza cuplul. Persoanele singure din Berbec sunt sfatuite sa actioneze cu prudenta daca sunt in contact cu cineva nou potential interes amoros.

Horoscop zilnic dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Prietenii, colegii de munca si tot felul de cunostinte pe care le stii pot incerca astazi sa iti ridice starea de spirit cu sfaturi despre ce trebuie sa faci ca sa ai liniste si pace in viata ta amoroasa. Asculta cu atentie ce ti se spune ca sa iti cresti baza de date de informatii utile, insa ignora sfaturile ce tin de flirt. Nu ai nevoie sa te orientezi spre altcineva daca esti intr-o relatie ci sa munciti sa o faceti sa functioneze. Iar daca esti singur, evita placerile de moment, mai bine focuseaza-ti atentia spre o relatie mai serioasa. 

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Astazi te poti astepta la o mare surpriza de la partenerul tau. Poti avea parte de gesturi extravagante sau de cadouri scumpe pentru ca este un moment bun sa redescoperiti ca insemnati ceva important unul pentru altul. Daca esti singur, poti gasi iubirea inflorind in locuri neobisnuite. Sunt sanse sa intalnesti o relatie care sa te implineasca undeva unde nici nu te-ai fi gandit vreodata. 

Horoscop zilnic dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)
Astazi vei afla motivul din spatele comportamentului abrupt al partenerului din ultimul timp. Esti sigur ca ai acordat suficienta atentie acestuia ? Nu ai nimic sa iti reprosezi ? Cuvintele ti-au fost calde si pline de iubire si respect ? Azi e o zi sa iti rasfeti jumatatea. Iesiti la o cumparatura sau plimbare cu masina. Mergeti la cina impreuna. Fa complimente. Vei vedea aceeasi bucurie in ochii sai asa cum i-o cunosti. Daca esti inca singur, nu te sfii sa discuti lucruri interesante cu cunostinte interesante. Cineva poate deveni mult mai mult pentru tine. 

Horoscop zilnic dragoste LEU (23 iulie – 23 august)
Este o zi buna pentru romantism pentru tine. Ai nevoie sa ii arati partenerului tau ca nu iei relatia de buna si de la sine inteles ca si cum ti se cuvine. Fa acele actiuni in plus si rasfata-ti partenerul si relatia va atinge noi dimensiuni de incredere si afectiune. Unde veti iesi in oras la cina ? La ce gest spontan te-asi gandit deja ? Daca esti singur inca, libidoul tau crescut va emana o energie ce te face remarcat de oameni interesanti. Lucrurile vor evolua bine daca gestionezi totul intr-o maniera echilibrata. 

Horoscop zilnic dragoste FECIOARA (24 august – 22 septembrie)
Ziua de astazi este potrivita pentru a da o a doua sansa. Oamenii care nu s-au purtat corect cu tine in trecut te pot aborda astazi. Este un moment bun sa repari o relatie de prietenie sau de iubire. Este o zi buna sa ierti si sa primesti ramura de maslin a pacii. Nu inseamna ca trebuie sa te impaci si sa reiei o relatie ci inseamna sa faci pace in inima ta cu tot ce a fost, ca sa mergi mai departe eliberat. Pe de alta parte, si tu poti aborda azi o persoana cu care ai o istorie, ai amintiri chiar daca nu ati avut o relatie amoroasa. Poate fi inceputul a ceva frumos.

Horoscop zilnic dragoste BALANTA (23 septembrie – 22 octombrie)
Astazi, anumite intalniri si discutii cu prieteni si noi cunostinte te pot ajuta sa intelegi semnificatia mai profunda a iubirii si te va imputernici sa poti face distinctia intre iubirea superficiala si cea reala. Asta te ajuta sa poti judeca mai corect ca sa selectezi persoana potrivita pentru tine. Fii dragut cu orice om iti iese in cale, fie de esti singur sau intr-o relatie. Ce dai aceea vine inapoi spre tine.

Horoscop zilnic dragoste SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Sunt sanse sa intalnesti pe cineva care sa iti para prea frumos sa fie adevarat. Ai incredere in norocul tau si asculta-ti inima chiar daca mintea te previne cu temeri ca nu e persoana potrivita. Sunt evenimente romantice ce pot evolua pe placul tau. Nu pierde ocazia de a descoperi despre ce este vorba. Daca esti intr-un cuplu, este timpul sa inchizi de tot o usa a trecutului in care au fost lucruri ce nu v-au placut in relatie. Doar asa poti merge mai departe, facand tot ce se poate mai bun pentru voi.

Horoscop zilnic dragoste SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Esti o persoana independenta financiar pentru ca esti o persoana independenta ca mentalitate si fel de a fi, deci poti impresiona orice noua intalnir amoroasa. Dar cel mai mult impresionezi cu talentele tale naturale si oamenii adora cum esti. Daca incepi sa ai ganduri mai profunde pentru o persoana, cand nici nu gandesti te vei trezi implicat intr-o relatie. Tot inainte ! In cuplu, atmosfera este pasnica si relaxata. Tu si partenerul sunteti in stare sa va manifestati iubirea in maniere echilibrate si constructive, deci relaxeaza-te. 

Horoscop zilnic dragoste CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Se anunta sarbatori ! Pentru cei ce sunt in cuplu, te vei inveseli din plin si vei simti implinire personala daca azi, pe seara, alegi sa sarbatoresti ceva ce tine de relatia voastra. Daca nu ai un motiv solid sau o aniversare, construieste tu unul si surprinde-ti partenerul. Pentru cei singuri, evita sub orice forma sentimentul de disperare care nu numai ca nu iti aduce iubire dar te mai si necajeste sufletesc. Fii o persoana mai placuta si pozitiva si totul se va intampla la momentul potrivit. 

Horoscop zilnic dragoste VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)
Astazi esti sfatuit sa cauti oportunitati care sa faca placere sufletului tau pereche in loc sa urmezi un program fix si banal al zilei. Relatia ta iti ofera tipul de iubire pe care altii o viseaza deci nu te purta ca si cum ti se cuvine si nu ignora faptul ca traiesti o relatie norocoasa. Exprima-ti si verbal recunostinta. Daca esti singur, evita sa faci din tantar armasar asa cum ai tendinta cand lucrurile nu ies cand doresti tu. Relaxeaza-te si bucura-te de o seara frumoasa de final de mai cu cine iti este tie drag in exterior.

Horoscop zilnic dragoste PESTI (20 februarie – 20 martie)
Astazi vei avea oportunitatea de a purta o discutie onesta cu partenerul tau si sa clarificati ce e nevoie pentru a fi in armonie si pace. Daca nu apare, creaza tu momentul si curata ce a ramas nerostit si apasa sufletele. Asta va permite relatiei sa devina mai sincera, mai autentica, mai intima, deschizandu-va calea pentru noi planuri in doi pentru viitor. Daca esti inca singur, sunt posibilitati sa te reconectezi cu un fost partener amoros. Ar trebui sa fie o surpriza placuta. Sau nu ?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img