miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019. Taurii au divort, Racii raman fara bani

Distribuie:

Publicat:

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019. Taurii au divort/despartire, Racii raman fara bani, asadar o zi grea in horoscopul de vineri. Care este singura zodie puternic sustinuta de astre maine

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Berbec

Apar chestiuni financiare comune cu altii. Se intrezareste un final de capitol, fiind vorba fie de castigurile obtinute din colaborari, fie despre mosteniri, partaje, datorii, imprumuturi. Lipsa banilor te va amari foarte tare, dar este doaar pentru o scurta perioada. Cei maturi sau care se indreapta spre sfarsitul carierei vor incepe sa se confrunte cu situatii speciale de sanatate, fapt ce le va ingreuna situatia. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Taur

Vineri se evidentiaza un final de etapa in segmentul partenerial. Intra in discutie separarea, divortul de un partener de viata, finalul unei colaborari sau refomulari drastice ale situatiilor din acest segment. Totul va deveni dificil, relatiile sunt marcate de neincredere sau de ostilitatea celor alaturi de care traiesc sau cu care desfasoara activitati comune. Atentie sa nu va lasati pacaliti sau provocati, deoarece acesta este interesul multora azi. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Gemeni

Zi cu forfota la serviciu. Se finalizeaza o etapa de lucru. Relatiile colegiale sunt umbrite, astfel ca unele se vor dizolva destul de zgomotos. Ingrijeste-ti sanatatea! In ceea ce priveste banii, Gemenii devin mai chibzuiti si mai tenace ori de cate ori se va pune problema unui venit. In plus, nativii vor sesiza relaxarea relatiilor parteneriale. La finalul zilei sunt posibile ingrijorari trecatoare sau nemultumiri legate de activitatea curenta la locul de munca.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Rac

O zi plina de amaraciune sau dezamagire la locul de munca. Dar membrii familiei vor avea nevoie de sprijinul tau. Sunt prevazute discutii si intalniri cu neamurile, vizite in locurile natale. Si totusi tema principala a saptamanii raman relatiile sentimentale. Se contureaza modificari, finalul unei relatii, schimb de idei controversate cu persoana iubita si copiii, dupa caz. Te detasezi de relatiile toxice si sa te ocupi mai mult si mai bine de nevoile tale reale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Leu

Ai parte de ingrijorari familiale si domestice. Totusi, simti nevoia acuta de a te afirma din nou, astfel ca iti fixezi un nou proiect socio-profesional pe care il vei onora cu succes. Sfarsitul zilei te introduce o nota accentuata de oboseala sau de limitare fizica, fiziologica, in timp ce in planul vietii publice sau al exercitarii meseriei. Poti primi oferte demne de interes, oneste si stabile.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Fecioara

Relatiile afective trec prin stari de spirit si comportamente extreme: inflacarare, entuziasm, urmate de dezamagire, dezinteres, uneori chiar de repulsie fata de o persoana sau de revolta fata de o situatie traita. Din 17 mai, ai o atitudine banuitoare si de neincredere fata de ceea ce aud (stiri, informatii, relatari). La finalul zilei poti programa o excursie. De unele persoane din anturajul apropiat te vei desprinde, fie in urma unor evenimente, fie in urma aflarii unor secrete. Sunt relatii ce trebuie incheiate fara echivoc.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Balanta

De vineri apar grijile financiare. Te temi de datorii si de lipsa banilor. Se recomanda prudenta, in cazul in care apar noutati profesionale, deoarece nu sunt ceea ce pare. Unde mai pui ca, din punct de vedere al carierei, se incheie o etapa de castig din munca proprie. La finalul zilei, intra in discutie si modificarea conditiilor de munca sau chiar activitatea profesionala propriu-zisa.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Scorpion

O zi forte pentru nativii din Scorpion. Debordati de energie in multe sectoare de viata si activitate, sporindu-le, totodata, intuitia, forta telepatica, capacitatea de a-i influenta si a-i impresiona pe cei din jur. A doua parte a zilei le aduce nativilor posibilitatea de a face schimbari majore si definitive in ceea ce priveste personalitatea lor. Sunt momente deosebite de a lua decizii clare, ferme privind relatiile si situatiile in care sunt implicati.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Sagetator

Sagetatorul trece prin momente de amintiri neplacute, stari de spirit marcate de revolta, manie si, implicit, de dorinta de revansa. Nu se impaca cu propriul trecut, ceva sau cineva nu le da pace. Posibil sa aveti nevoie de ingrijiri medicale de specialitate, daca nu va linistiti. Atacurile de panica sau depresia vin pe acest fond sufletesc incarcat. Odihna si dieta te ajuta mult. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Capricorn

Traiti momente de incapatanare si inflexibilitate atat in relatiile de la munca, dar si in plan amoros. Noroc ca cineva din anturajul vostru va intelege foarte bine situatia in care va aflati si va vor sfatui numai de bine. Insa este vremea sa va desprindeti de unele persoane din anturajul vostru. Retragerea din forfota cotidiana si meditatia ajuta mult! 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Varsator

Treceti printr-un proces de radicalizare a relatiilor publice, disconfort nascut din sensul si implicatiile unor ipostaze publice care intra in contradictie cu convingerile si interesele voastre. Cu siguranta ecoul celor petrecute in aceasta saptamana va va urmari multa vreme. In segmentul profesional ramane multa agitatie. Se contureaza finalul unei etape profesionale, mai ales in ceea ce priveste relatiile cu sefii si autoritatile. 

Horoscop zilnic: horoscopul zilei 17 mai 2019 – Pesti

Va veti simti motivati in aceasta zi mai mult ca oricand. In urma evenimentelor din aceasta saptamana va veti remodela si  filosofia de viata. Este vremea sa renunati la tiparele mentale invechite si sa va adaptati noilor situatii in care va aflati. Veti fi ajutati foarte mult in acest sens.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img