vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop zilnic:LUNI-17 octombrie

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Frigul din ultima perioada nu te-a luat pe nepregatite, dar e posibil sa racesti daca nu esti atent la semnele pe care corpul ti le transmite.

Taur
Vei fi luat prin surprindere pentru ca o sa inchei o afacere la care ai muncit de ceva timp. Era si timpul! Vei sarbatori cu prietenii si colegii de serviciu in oras.

Gemeni
Spre deosebire de Taur, la tine la serviciu o persoana va fi data afara si va fi cineva din cercul tau de apropiati, din pacate. Vei avea nevoie de timp pentru a trece peste

Rac
Partenerul de viata iti va face cadoul la care visai de foarte mult timp, dar despre care nu ai vorbit cu nimeni altcineva in afara de el sau ea.

Leu
Dupa weekendul petrecut alaturi de familie si de parintii pe care nu ii mai vazusei in ultima vreme, te simti plin de energie si incepi saptamana minunat.

Fecioara
Viata agitata din ultima luna incepe sa-si puna amprenta asupra ta si sa devii din ce in ce mai tensionat. Reusesti cu greu sa-ti controlezi emotiile.

Balanta
Economiile pe care le-ai facut le vei investi intr-un lucru util pentru casa, fie un aparat electrocasnic, fie un obiect de design interior, iar asta te va face foarte fericit.

Scorpion
Persoana iubita te va invita in oras, moment perfect pentru a-i spune tot ce ai pe suflet, mai ales suspiciunile tale ca te-ar fi inselat. E timpul sa clarifici totul acum.

Sagetator
Ti se vor da niste responsabilitati in plus azi. Colegii de serviciu vor cadea de acord ca tu sa ii prezinti sefului problemele firmei, dar tu esti fericit cu noul rol.

Capricorn
Esti singurul din companie cu chef de munca, in timp ce colegii par ca nici nu si-au baut cafeaua. Incerci sa faci tot ce poti de unul singur.

Varsator
Te paste astenia de toamna pentru ca devii din ce in ce mai ingandurat si mai pesimist. Nimic nu iti este pe plac si preferi compania unui singur prieten apropiat.

Pesti
O iesire in oras, un eveniment sau o vizita a unei delegatii la serviciu iti va aduce in cale o persoana cu care vei rezona din prima secunda si cu care te intelegi perfect.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img