marți, 23 aprilie, 2024

Horoscopul Soarelui in zodia Pesti. Cum influenteaza toate semnele

Distribuie:

Publicat:

Pe masura ce intra intr-un nou semn, Soarele iti lumineaza o anumita casa astrologica, in functie de zodia ta. Iata care vor fi influentele asupra ta in perioada 19 februarie – 20 martie, cat timp Soarele se va afla in zodia Pesti:

Berbec

Soarele in Pesti iti aduce energie in casa a 12-a, a Viselor si Imaginatiei, ceea ce te va determina sa-ti reevaluezi viziunea asupra vietii. Lasa pe plan secund viata sociala si concentreaza-te mai mult pe propriile tale sentimente, ca sa-ti regasesti calea potrivita. Relaxeaza-te, conecteaza-te cu propriile tale emotii si pregateste-te pentru schimbarile pe care le poti face cand Soarele va intra in semnul tau.

Taur

Aceasta perioada este una excelenta pentru a-ti face noi prieteni, pentru a te distra si a socializa. Aflat in casa a 11-a, a Prietenilor, Soarele iti va aprinde pur si simplu viata sociala. Intalneste-te cu cat mai multi oameni, participa la petreceri si evenimente. Este o perioada buna pentru a te conecta cu oamenii care te pot ajuta sa-ti implinesti visurile.

Gemeni

Aflat in Pesti, Soarele iti “lumineaza” casa a 10-a, a Carierei. Este momentul sa te concentrezi asupra realizarilor si succesului. Asuma-ti riscul de a face noi miscari indraznete in viata profesionala. Nu vei regreta.

Rac

Soarele se afla in casa a 9-a, a Calatoriilor, ceea ce iti aduce dorinta arzatoare de a explora noi destinatii. Este un moment ideal pentru aventurile de orice natura, fie ca sunt fizice sau intelectuale. Excursiile si vacantele sunt acum mult mai usor de organizat, iar totul pare sa mearga struna din acest punct de vedere.

Leu

Soarele se afla in casa a 8-a pentru tine, Casa Intimitatii si a Sexualitatii. Lasa dorinta sa-ti revitalizeze viata amoroasa. Fii pregatita sa te reconectezi cu persoana iubita, sa regasiti pasiunea de alta data. Fii mai atenta la dorintele si sentimentele partenerului, dezvaluindu-i in acelasi timp si ceea ce simti tu.

Fecioara

Aflat in casa a 7, a Parteneriatelor, Soarele in Pesti iti aduce relatiile de orice natura in prim-plan, mai mult ca de obicei. Trebuie sa gasesti o cale de a echilibra nevoile tale personale cu nevoile altora.

Balanta

Soarele in Pesti iti energizeaza casa a 6-a, Casa Muncii si a Sanatatii, obligandu-te sa gasesti o noua abordare pentru activitatile de rutina si responsabilitatile de zi cu zi. Foloseste aceasta energie pentru a-ti reevalua obiceiurile de la munca si cele care privesc ingrijirea propriei tale sanatati.

Scorpion

Aflat in casa a 5-a, a Dragostei si a Copiilor, dar si a Distractiei si Creatiei, Soarele iti revitalizeaza cheful de viata si creativitatea. Este o perioada numai buna sa lasi copilul din tine “sa-si faca de cap”. Poti sa-ti revitalizezi relatia amoroasa, sa te implici in activitati alaturi de copiii tai si sa acorzi mai mult timp hobbyurilor tale.

Sagetator

Aflat in casa a 4-a, Casa Familiei si a Locuintei, Soarele iti aduce schimbari si noutati in plan domestic. Poti face schimbari acasa, redecorari sau renovari. Daca unele probleme mai vechi cu unul dintre membrii familiei reapar, o abordare directa este cea mai buna solutie.

Capricorn

Soarele in casa a 3-a, a Comunicarii si a Intelectului, iti energizeaza dorinta de cunoastere, curiozitatea si dorinta de a explora noi perspective. Este o perioada buna sa-ti impartasesti ideile. Poti, de asemenea, sa te ocupi de propria ta specializare, sa incepi un curs sau sa demarezi un proiect. Gandeste-te bine la prioritatile tale, pentru ca ai putea fi usor distrasa de numeroasele idei care iti invadeaza mintea.

Varsator

Soarele se afla acum in casa a 2-a, a Finantelor si Bunurilor, ceea ce iti inspira mai multa dorinta de actiune in plan financiar. Este momentul sa iti reevaluezi starea materiala si sa faci pasi importanti pentru a castiga mai mult. Nu iti asuma riscuri inutile si foloseste aceasta perioada pentru a ajunge la zi cu taxele, impozitele sau ratele. Asigura-te ca toate obligatiile iti sunt platite si ca nu vei avea probleme din aceasta cauza in viitor.

Pesti

Soarele va intra in semnul tau, adica in prima casa astrologica, Casa Eu-lui. In aceasta perioada trebuie sa-ti faci ordine in viata, sa te eliberezi de obiceiurile negative si sa-ti aduni fortele pentru a duce la bun sfarsit tot ceea ce iti doresti. Poti sa faci schimbari importante, in toate aspectele vietii. Este timpul pentru actiune!

sursa: eva.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img