joi, 18 aprilie, 2024

HOROSCOPUL ZILEI: 13 IUNIE – Nativii Fecioara au parte de un moment important in cariera

Distribuie:

Publicat:

Horoscopul zilei de 13 iunie aduce multe vesti bune pentru nativii din zodiac. In timp ce, pentru unele zodii apar probleme cu sanatatea, pentru altele se anunta o zi cu multe provocari si vesti bune. Vezi mai jos ce ti-au pregatit astrele in horoscopul realizat de astrologul Remus Ionescu.

Berbec
O zi destul de aglomerata si este posibil sa va schimbati planul de actiune pe parcurs, functie de vestile pe care le primiti. Pentru o perioada veti fi dornici sa strangei legaturile cu rudele, sa reluati relatii cu vechi prieteni; ar fi un reviriment sufletesc pentru ei.

Taur
Ar fi momentul potrivit pentru bilantul unei afaceri sau al unui proiect ca sa stiti ce ajustari sa faceti planului initial. Prind bine insistentele voastre, argumentele legate de pret, de valoarea unui obiect, produs ori a unui serviciu pe care doriti sa il comercializati.

Gemeni
Decizii importante si, o data cu ele, un nou inceput pentru voi in plan personal ori sentimental. Ar fi momentul ideal pentru schimbari legate de obiceiuri alimentare, de miscare ori de alta natura, oricum ceva care sa va aduca un plus consistent in starea fizica si in cea de spirit.

Rac
Traditionalisti si conservatori de felul vostru, ati putea ajunge totusi la concluzia ca trebuie sa lasati in urma situatii, regrete, persoane; toate acele elemente al caror succes nu depinde doar de voi. Oricum, scapati de incertitudini si indoieli, priviti cu incredere spre viitor.

Leu
Ar putea sa apara acum acele vesti si rezultate pe care le-ati dorit si asteptat, in ciuda sfaturilor sau avertizarilor unor ''binevoitori''. Ba poate si acel bonus sau plus financiar convenit candva, stabilit pentru atingerea unui obiectiv.

Fecioara
Ar putea fi un moment important in cariera sau cel putin un varf al unui proiect al vostru. Circumstante favorabile pentru voi si s-ar putea relua o discutie intrerupta la un moment dat legata de o alta functie, de o promovare sau de prelungirea unui contract in alte conditii.

Balanta
Intalniri si discutii interesante: treceti la nivelul urmator, se pot finaliza negocieri mai vechi, bateti palma poate intr-o tranzactie imobiliara. Isi face curaj acum cel pe care il admirati in secret si va spune tot ce simte pentru voi.

Scorpion
Interes pentru o oferta de munca in strainatate aparuta de curand, insa doriti sa stiti si parerea partenerului de viata. Ambitie si preocupari pentru o pasiune descoperita recent, ba chiar va pregatiti sa studiati suplimentar, sa exersati sub indrumarea unei persoane experientate.

Sagetator
Ar fi multe lucruri de terminat si de pus la punct, si le-ati puteti realiza mai usor daca reusiti sa obtineti cooperarea colegilor. Schimbari placute in plan sentimental: reapare cu un tonus nou persoana pe care o doreati si era nehotarata.

Capricorn
Sprijin si intelegere din partea partenerul de cuplu, sfaturi bune referitoare la interesele voastre profesionale. Puteti primi acum sume pentru care ati facut demersuri, oficiale sau nu, ori partenerul de viata are un succes financiar.

Varsator
Gandurile voastre se indreapta spre copii: doriti sa le faceti un cadou, o surpriza, sa ii recompensati cumva pentru anul scolar. Daca este cazul, vi s-ar putea raspunde la o aplicatie pentru un job si apar emotiile, caci vreti sa va prezentati asa cum trebuie la interviu.

Pesti
Realizari importante, idei si planuri ambitioase dar realizabile pot aparea prin intermediul sau impreuna cu un partener. Posibil sa va gasiti, sa va puteti muta in casa mult visata sau, daca ea deja exista, visati la schimbari, redecorari care sa se potriveasca mai bine starii voastre de spirit.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img