vineri, 29 martie, 2024

Horoscopul zilei de 16 martie

Distribuie:

Publicat:

Berbecii devin emotivi, iar Taurii ii vindeca pe cei din jur cu ajutorul cuvintelor potrivite spuse la momentul oportun. Gemenii se descurca in situatii complicate, in timp ce Racii se folosesc astazi in special de intuitie. Fecioarele sunt protejate de prieteni, iar nativii din Balanta isi consolideaza pozitia la locul de munca. Vezi ce-ti rezerva astrele astazi, 16 martie, in functie de zodia ta.

Berbec – Luna se afla in Rac, asa ca devii sensibil si emotiv mai ales in mediul familial si in orice cadru intim. E o zi favorabila oricaror demersuri pentru instaurarea echilibrului emotional si a unui confort care sa-ti dea sentimentul de siguranta. De asemenea, atentia ar trebui sa fie indreptata spre a economisi, mai mult decat spre a cheltui resurse. Alege pacea in orice interactiune si fii gata sa acorzi sprijin unei persoane care are nevoie de tine.

Taur – Atitudinea si cuvintele tale, folosite in relatiile cu ceilalti, pot fi cu adevarat vindecatoare si inspirationale, astazi. Ai capacitatea de a simti emotiile celor din jur si de a intui nevoile lor. De aceea, e posibil ca prietenii sa te caute astazi, fie pentru a-ti impartasi ceva, fie pentru a-ti multumi pentru ceva. De asemenea, potentialul creator infloreste in aceste zile, asa ca fii atent la ideile care-ti vin, chiar daca inca nu ai claritate cu privire la ce vei face cu ele.

Gemeni – Luna in Rac stimuleaza abilitatile tale naturale de a folosi orice resursa interioara si a o scoate la „vanzare”. Altfel spus, un talent, o calitate, cunoasterea si experienta pot fi valorificate din plin si le poti pune la treaba pentru a-ti imbunatati statutul financiar si profesional. Se deschid niste usi si e important sa fii atent. Totusi, oportunitatile nu vin de unde te asteptai, ci apar ca o recompensa a unor fapte bune din trecut.

Rac – Luna se afla astazi in zodia ta si trimite raze benefice catre planetele din Pesti. Si chiar daca sensibilitatea ta creste, aceasta este dublata de intuitie puternica si un soi de incredere in ce are sa vina. Simti ca undeva la orizont exista ceva bun si frumos pentru tine, chiar daca nu se vede inca foarte clar. Ramai deschis spre a primi inspiratie divina si a intelege mesajele si semnele care apar in calea ta.

Leu – O zi a discretiei si introspectiei. Astazi nu e cazul sa te agiti, sa vorbesti mult, sa faci schimbari majore sau sa incerci sa muti  muntii, energia nu este potrivita pentru astfel de porniri. In schimb, energia zilei este una feminina, a receptivitatii, a blandetii, acceptarii, compasiunii si feritilitatii. Fii atent la ce simti, concentreaza-te pe ceea ce vrei sa primesti in viata ta, pentru ca da, nebanuite sunt caile Domnului, dar foarte usor de accesat astazi.

Fecioara – Luna in Rac, in zona prietenilor si a sustinatorilor, are grija de tine si de buna-starea ta. Astazi te bucuri de sustinere de la oameni generosi, de recunoastere si apreciere. Poti simti o conexiune mai profunda cu cineva apropiat din viata ta, iar demersurile de promovare a unui proiect sunt incununate de succes. De altfel, tot ce are legatura cu relatii publice, comunicare, expunerea imaginii sau publicitate creativa, poate fi aducator de rezultate frumoase.

Balanta – Tu te poti bucura de o atmosfera propice pentru consolidarea pozitiei profesionale. Luna in Rac pare sa-ti aduca ceva sprijin de la persoane cu autoritate, iar la locul de munca se imbunatateste cooperarea, chiar daca inca exista tensiuni si neclaritati. Daca un sef te convoaca la o intalnire/discutie, apeleaza la diplomatie si fii mai atent la ceea ce ti se transmite printre randuri decat la cuvintele propriu-zise. Vei sti cum sa folosesti, astfel, intregul context in favoarea ta.

Scorpion – Creativitatea este in plina crestere, ideile depasesc granitele obisnuitului, iar cu intuitia mergi la sigur in toate alegerile pe care vrei sa le faci. In zadar incerci acum sa te bazezi pe logica, pentru ca nu functioneaza. Asa ca nu-ti ramane decat sa fii atent la ce simti si sa lasi energia sa te cheme si sa te conduca. In ce priveste zona banilor, e nevoie sa fii prudent si sa eviti extravagantele de orice fel

Sagetator – Pentru tine, s-ar putea ca aceasta zi sa vina cu intuitii puternice si o intelegere noua apropo de unele subiecte pe care nu ai vrut sa le abordezi pana acum. Acestea au legatura cu o situatie familiala incurcata sau cu stabilirea unor conditii de castig in cadrul unui parteneriat de afaceri. In orice caz, daca esti atent la semnalele pe care le primesti si la revelatiile pe care le ai, poti asista la rezolvarea unor situatii, aproape ca prin minune, fara sa faci nimic.

Capricorn – Luna plasata in semnul de peste drum- Rac- iti aduce ipostaze benefice in ce priveste relatia de cuplu, dar si imaginea sociala. Te bucuri de popularitate si sustinere, chiar si numai intr-un mediu restrans, in urma impartasirii ideilor tale. Te simti in siguranta alaturi de partenerul de viata, ba chiar e momentul sa fii mai atent la modul in care acesta isi arata afectiunea fata de tine si sa-i intorci aceeasi energie.

Varsator – Luna se afla in Rac, activand zona muncii si crescandu-ti sansele de a dezvolta latura creativa a unui proiect. Oricum, astazi nu-ti bate capul cu lucruri care necesita atentie la detalii si concentrare, ci ocupa-te de activitati care se adreseaza talentelor native si creativitatii. De asemenea, este si o zi pentru a deveni mai constient de sanatatea ta si de mijloacele prin care o poti imbunatati.

Pesti – Luna in Rac se aseaza in casa creativitatii si bucuriei de viata, a iubirii si copiilor. Este o zi numai buna pentru a-ti manifesta blandetea, iubirea si grija fata de cei pe care-i iubesti. Dar este si o zi excelenta pentru a-ti folosi inspiratia exceptionala si a da frau liber imaginatiei, mai ales daca munca ta presupune ingrijirea oamenilor la orice nivel sau creatie artistica, arata jurnalul.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img