joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de 23 martie

Distribuie:

Publicat:

Astazi va fi in general o zi cu evenimente banale pentru mai toti nativii zodiacului. Doar cativa vor fi obligati sa-si reevalueze relatiile personale sau cele de la locul de munca. Unii isi vor schimba programul, in timp ce altii vor renunta la relatiile nepotrivite.

Berbec – Partenerul de viata este intransigent si va impune o conduita drastica, astfel ca va ganditi tot mai multi sa renuntati la relatie sau sa il determinati sa-si revizuiasca atitudinea. In rest ziua decurge normal, fara momente iesite din comun.

Taur – Cei din jur exercita presiuni asupra dumneavoastra, pentru a va obliga sa actionati sau sa ganditi in functie de dorintele lor. Acest lucru va face sa fiti si mai incapatanati si sa reactionati agresiv fata de cei care incearca sa va schimbe. Atentie la cheltuieli.

Gemeni – Traiti cu impresii false despre colegi si sefi si realizati in timp util acest lucru, reusind sa ii percepeti asa cum sunt. Incepeti sa faceti abstractie de tot ce nu va foloseste si sa acordati atentie doar lucrurilor care va avantajeaza.

Rac – Simtiti nevoia de activitati noi, care sa va dea energie, iar pentru a avea mai mult timp pentru voi fie va reorganizati tot programul, fie renuntati definitiv la ce nu va avantajeaza. Apropiatii nu inteleg prea bine aceasta atitudine, insa este vina voastra, pentru ca nu i-ati lamurit asupra intentiilor pe care le aveti.

Leu – Va simtit izolat si stigmatizat si traiti cu senzatia ca toate oportunitatile v-au fost luate. Veti incerca sa va razbunati, insa nu prea aveti sanse de reusita pentru ca nu aveti idee cine va saboteaza. Va simtiti prinsi in capcana, mai ales ca nu aveti la cine apela pentru ajutor.

Fecioara – Daca pana acum ati reusit sa mentineti un zid in fata emotiilor, acum acestea va coplesesc, ceea ce va ajuta sa aveti o revelatie care va duce la o reconfigurare a tuturor relatiilor dumneavoastra. Recastigati drepturi contestate.

Balanta – Faceti demersuri pentru a infiinta o fundatie si va aduceti aminte prea tarziu ca ati fost sfatuit sa amanati depunerea actelor pentru aprobare. Pot sa apara mici conflicte in familie.

Scorpion – Nu aveti chef sa iesiti din casa, dar perspectiva de a fi luat cu asalt de musafiri multi si galagiosi va determina sa vizitati cateva persoane dragi. Astazi veti fi cuprins de un optimism iesit din comun.

Sagetator – Sunteti tensionat la maximum si va manifestati energia facand mai multe lucruri deodata. Nu aveti stare, mai ales ca vi se ofera posibilitatea de a castiga bani mai multi.

Capricorn – Nu intreprindeti nimic fara sa analizati fiecare pas. Daca veti primi invitatii, daca vor aparea alte situatii care sa va ceara decizii rapide, nu va veti grabi si bine veti face.

Varsator – Este foarte posibil sa lucrati peste program, asa ca nu trebuie sa va mirati ca sunteti cam stresat. Prietenii va simt lipsa si s-ar putea sa va viziteze fara sa va anunte.

Pesti – Sunteti decis sa finalizati schimbarile pe care le-ati preconizat pentru caminul dv. Aveti de gand sa cereti ajutorul unei rude, dar renuntati pentru a nu va crea obligatii in plus.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img