joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de 25 mai

Distribuie:

Publicat:

Berbec – Se apropie un eveniment care iti inspira neincredere. Trebuie sa te inarmezi cu putere, pentru a face fata provocarii. Nu e prima oara cand treci prin asa ceva, deci nu trebuie sa iti faci griji. Poti depasi momentul.

Taur – Primesti o suma de bani care vine la momentul potrivit. Te vei bucura de cumparaturi si vei achita datorii mai vechi. Ai posibilitatea sa faci si o investitie. Termini ziua cu multumire, pentru ca iti duci la capat toate planurile incepute.

Gemeni – Astepti cu sufletul la gura un moment decisiv pentru viata ta sentimentala, fata de care ai o emotie cu totul aparte. Esti fericit, pentru ca vezi si din partea celuilalt aceeasi traire intensa.

Rac – Ai sperat mult de la un eveniment spre care ti-ai canalizat toata energia, insa rezultatele sunt mult sub asteptari. Esti dezamagit. Nu trebuie sa renunti sau sa te lasi coplesit de piedici. Daca ai vointa poti trece peste orice. Nu renunta.

Leu – Cineva intervine brutal in viata ta si iti perturba armonia, fie ca este o veste neplacuta sau un musafir nepoftit. Nu te enerva pentru ca va trece rapid. Ai rabdare si incearca sa dai dovada de toleranta si diplomatie. Ramai calm.

Fecioara – Nu privi prea mult la viata altora pentru ca nu ai de ce te compara. Fiecare are propriul destin. A te compara cu altii nu este in beneficiul nimanui, pentru ca nu ai de unde sti ce se ascunde in spatele prosperitatii. Bazeaza-te doar pe ceea ce poti singur.

Balanta – Ai de ales intre doua proiecte si fiecare are avantaje care fac alegerea dificila. Analizeaza si dezavantajele si incearca sa alegi cu intelepciune. Daca vrei sa fii sigur ca ai luat decizia corecta gandeste-te ce vei avea de castigat pe termen lung.

Scorpion – Chiar daca unele proiecte inainteaza extrem de lent, nu te deranjeaza deloc acest aspect. Profiti de ragazul pe care il ai la dispozitie pentru a pregati viitoarea reusita. Esti dispus sa depui efort si stii ca, mai devreme sau mai tarziu, vei ajunge la tinta.

Sagetator – Esti generos si prietenos, insa cei din jur iti dau senzatia ca doar profita de tine. Este cazul sa incepi sa te gandesti si la tine. Nu mai oferi sprijin neconditionat celor care nici macar nu iti multumesc sau, mai rau, se intorc impotriva ta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.

Capricorn – Vei pleca la drum si este posibil sa apara situatii neprevazute, insa gasesti mereu alternative care te duc acolo unde doresti. Te vei adapta situatiei si vei reusi sa gasesti cele mai bune solutii pentru a ajunge la destinatie la timp.

Varsator – Daca vrei sa obtii succes va trebui sa te implici intr-o competitie. Chiar daca ai senzatia ca nu esti bine pregatit realizezi ca sentimentul iti este dat doar de frica si de lipsa de incredere in propriile forte. Foloseste experienta pe care ai acumulat-o pana acum si vei reusi sa iti atingi obiectivele.

Pesti – Te simti inconfortabil in mediul care te facea candva fericit. Ai senzatia ca te-ai blocat si ca nimic din ce faci nu te ajuta sa evoluezi. Ia o pauza de cateva zile, apoi revino la planurile tale. Le vei privi dintr-un unghi diferit si vei gasi rapid solutiile. Nu adopta o atitudine radicala pentru ca vei avea de pierdut, arata huff.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img