joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de duminica,17 aprilie

Distribuie:

Publicat:

BERBEC – Apare posibilitatea de a face exact ce doriti, dar nu mai aveti rabdare sa-i intelegeti pe cei tineri. Vizite protocolare si intalniri planificate, unde va comportati ca si cum ati fi supus unor restrictii.

TAUR – Partenerul este fericit si ingrijorat totodata, insa evita sa va puna intrebari. Mult prea serios si preocupat permanent de finalizarea proiectelor, refuzati orice intrerupere, uitand si de cei dragi.

GEMENI
– Sunteti atras de noi experiente si de obtinerea unor beneficii sub forma de cadouri. O excursie este amanata si va trebui sa reorganizati o escapada. Aveti reactii bizare si va puneti partenerul in incurcatura.

RAC – Viata dv. sentimentala este bulversata, dar doriti ca nimeni din afara sa nu realizeze situatia. Incepeti sa recuperati pierderile de luna trecuta si va simtiti mai linistit. Va certati cu  o ruda apropiata.

LEU – Faceti cheltuieli, pentru a ajuta o ruda. Cei tineri organizeaza o excursie. Neatentia tuturor nativilor este penalizata prin bani pierduti. Daca aveti rabdare sa ascultati sfaturi, veti reusi sa-i recuperati.


FECIOARA
– Obtineti tot ce si-ar dori un om de la persoana iubita. Inregistrati aprecieri sentimentale, daca se tine seama de fidelitatea dv. Amanati intalnirile cu prietenii din cauza producerii unor defectiuni.

BALANTA – Vi se recomanda de catre medicul de familie sa respectati un regim de viata care sa includa mai multa odihna! Nu trebuie sa-i respingeti indicatiile, ci doar sa va reorganizati intalnirile cu cei dragi!

SCORPION – Relatia cu persoana iubita este tensionata, cu toate ca ati renuntat sa o mai contraziceti. Sunteti prea ocupat de relansarea profesionala ca sa mai pierdeti timp cu hachitele celor din anturajul familial.

SAGETATOR – Cei ce spera sa primeasca vesti de la persoana iubita se enerveaza. Aveti nevoie de o relatie pentru a depasi necazurile, care nici nu va privesc direct. Oferiti sprijin celor ce trec printr-o pasa proasta.

CAPRICORN – Asistati la o interventie din partea rudelor apropiate, ce apare pe neasteptate si care va avantajeaza. Pesimismul si senzatia ca nu mai sunteti util dispar si sunteti gata de “lupta”. Prietenii se distreaza.

VARSATOR – Urmati pas cu pas un plan bine pus la punct, dar descoperiti prea tarziu ca nu aveti niciun fel de avantaje. Un examen sau o provocare sentimentala va streseaza. Renuntati la o relatie amoroasa.

PESTI – Simpatiile si antipatiile apar si dispar permanent, dar problemele mai grave sunt de natura sentimentala. Sunteti cuprins de sentimente de vinovatie din pricina unor probleme amoroase cam bizare.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img