joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de marti,23 august

Distribuie:

Publicat:

Berbec
O zi in care iti strapanesti greu nervii si ai putea actiona impulsiv pentru a-ti razbuna orgoliul lezat. Trebuie sa te calmezi, iar cel mai recomandat mod este sa faci niste sport.

Taur
Astazi esti foarte intolerant cu oamenii pe care ii consideri superficiali, iar ironiile tale sunt la pragul insultei. Inainte sa critici ar trebui sa te gandesti daca nu cumva esti tu prea cusurgiu.

Gemeni
Pentru ca ai aratat ca poti, ceilalti iti vor arunca pe umeri multe sarcini pe care in mod normal nu ar trebui sa le rezolvi tu. Nu e bine sa refuzi, insa poti gasi scuze credibile sa te fofilezi.

Rac
Fa un efort sa fii diplomat si sa folosesti tot timpul un ton politicos. Altfel este posibil sa fii inteles gresit si pana si discutiile amicale in contradictoriu s-ar putea tranforma in certuri.

Leu
Ai muncit cu sarg si ti-ai atras simpatia sefilor, insa aceasta situatie incepe sa ii deranjeze pe colegii tai. Ai putea fi acuzat ca esti lingusitor, iar meritele tale sa fie uitate in barfa celorlalti.

Fecioara
Esti predispus sa visezi cu ochii deschisi, astazi, mai mult decat o faci de obicei. Incepi sa te interesezi de eventuale achizitii care costa destul de mult. Ar fi bine sa fii ceva mai realist.

Balanta
Este cam multa agitatie in viata ta. Prea multe nopti pierdute si prea multe petreceri care incep sa isi puna amprenta pe starea ta de sanatate. Ar trebui sa traiesti ceva mai echilibrat.

Scorpion
Tine minte ca nu tot ce zboara se mananca. Ai putea avea ocazia de a intalni oameni fascinanti, care te incanta cu idei originale. Nu toate ideile pe care le auzi sunt insa practice.

Sagetator
O zi in care iei decizia de a nu te mai lasa influentat negativ de ceea ce se intampla in jurul tau. Putina pace nu ti-ar strica, dar a construi un zid intre tine si lume nu e lucru usor.

Capricorn
Ar fi bine sa fii mai atent la ceea ce mananci sau bei. Esti predispus sa ai probleme cu stomacul, asa ca nu arunca in el chiar orice iti face pofta. Iti merge bine in viata amoroasa.

Varsator
O zi in care la inceput dai de niste probleme care par de nerezolvat. Vei gasi insa sprijin din partea unor persoane pe care nu credeai vreodata ca te poti baza. Seara ar fi buna putina miscare.

Pesti
Te enervezi rar, insa atunci cand o faci izbucnesti tare si te potolesti greu. O astfel de descarcare nu ti-ar prinde chiar rau, insa ai grija sa nu iti versi nervii pe o persoana nevinovata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img