joi, 28 martie, 2024

Horoscopul zilei de vineri,26 august

Distribuie:

Publicat:

Berbec
Iti priesc activitatile de grup. Daca e vorba de munca, vei fi in linia intai, daca este vorba de distractie, vei fi sufletul petrecerii. O zi propice pentru a-ti face noi si buni prieteni.

Taur
Solutiile tale creative la problemele de zi cu zi incep sa primeasca mai multa recunoastere. Recunoasterea vine insa cu noi responsabilitati care ti se incredinteaza. Nu exagera cu munca.

Gemeni
Nu este cazul sa fii refractar daca persoane noi cauta sa se integreze in grupul din care faci parte. De astfel de persoane se poate lega o oportunitate care va insemna mult pentru tine.

Rac
Te evidentiezi in domenii care implica scrisul, completarea de formulare si cunoasterea legilor. Esti de mare ajutor pentru cei din jur. E posibil sa cunosti o persoana din alta tara.

Leu
Dupa o perioada in care n-ai avut un tonus foarte bun te trezesti cu ceva mai multa energie. Este o ocazie buna sa te apuci de ceva treaba prin casa pe care o amanasei pana acum.

Fecioara
Multe probleme cotidiene necesita o rezolvare din partea ta, dar tu nu poti fi deranjat cu  maruntisuri. Mintea iti sta doar la dragoste. Planuiesti o seara mare alaturi de o persoana draga.

Balanta
Treburi casnice care implica mai mult decat o simpla curatenie te tin ocupat o perioada. Depui mai mult efort decat credeai si cheltuiesti mai mult decat ai vrea, dar iese ceva deosebit.

Scorpion
Esti intr-o dispozitie calda si iubitoare. Daca ai copii, vei simti nevoia de a petrece mai mult timp alaturi de ei si a face impreuna ceva distractiv. In orice caz, simti nevoia de apropiere.

Sagetator
Ai impresia ca s-a intamplat ceva ciudat cu oamenii din anturajul tau. Persoanele pe care pana acum nu puteai sa le suferi, ti se par deodata simpatice. Poate ca te-ai schimbat si tu.

Capricorn
Situatia ta financiara este pe cale sa se schimbe. Un castig neasteptat iti va permite sa iti faci planuri ceva mai ambitioase. Nu fii mana sparta, insa, gandeste-te ca pot veni si vremuri grele.

Varsator
O zi in care te simti bine in pielea ta, iar acest lucru iti da o atitudine mai degajata, dar si mai indrazneata. Sa nu fii surprins daca vei sesiza priviri admirative din partea trecatorilor.

Pesti
Ceea ce era pana acum o admiratie nevinovata pentru o cunostinta se poate transforma intr-o veritabila pasiune. Daca ai de gand sa o abordezi, fa-o cu pasi marunti. N-ai vrea sa o sperii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img