miercuri, 24 aprilie, 2024

HORROR! Crima cu sange intr-o comuna vasluiana. Autorul este un recidivist

Distribuie:

Publicat:

Nici criminalistilor barladeni nu le-a venit sa creada cand au ajuns la locuinta faptei. Acestia au gasit in ziua de luni, 5 octombrie, intr-o locuinta din localitatea CRIVESTI, comuna Tutotva, un cadavru care prezenta mai multe gauri in cap, vanatai pe maini si spate, iar ambele membre superioare erau rupte.

Victima este Lica BEJENARU, un pensionar care si-a facut mila de nepotul sau, Marius Blanita, si l-a primit in sa locuinta cu el, dupa ce Blanita a fost obligat sa nu se mai apropie de casa parinteasca. Acesta a primit acest ordin de restrictie dupa ce si-a agresat parintii; recividistul Blanita s-a mutat la unchiul sau, Lica Bejanaru, iar de atunci, viata batranului a fost un adevarat calvar, fiind batut frecevent de catre propiul nepot de care isi facuse mila.

Duminica, 4 octombrie, a fost o zi fatala pentru batran. Nepotul sau a umblat toata ziua prin sat inarmat cu un cutit, neavand pe cine sa se descarce, toata lumea fugind din calea sa, s-a napustit asupra batranului si l-a omorat in chinuri grele de imaginat.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img