vineri, 29 martie, 2024

Hoti de struguri prinsi la Berezeni

Distribuie:

Publicat:

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni,au intocmit lucrare penala pentru furt calificat pe numele a patru cetateni romani care au fost surprinsi de camerele de vedere pe timp de noapte sustragand  struguri de la o ferma agricola.

In data de 3 septembrie, in jurul orei 23.30, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berezeni  – judetul Vaslui, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte care functioneaza pe principiul termoviziunii, la marginea localitatii de frontiera Berezeni, patru persoane, cu un atelaj hipo, a caror prezenta in zona nu era justificata la acea ora.

Imediat, politistii de frontiera au declansat o actine specifica, in urma careia au depistat doi barbati si doua femei care transportau struguri cu ajutorul unei carute.

Persoanele in cauza au fost conduse la sediul S. P. F. Berezeni in vederea stabilirii identitatii si efectuarii cercetarilor.

In urma verificarilor efectuate si din declaratiile celor patru, lucratorii nostri au concluzionat ca acestia sunt cetateni romani, cu varste cuprinse intre 24 si 34 de ani care sustrasesera 400 kg struguri de la o ferma agricola din zona, struguri pe care intentionau sa-i transporte la domiciliu.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala celor patru persoane sub aspectul savarsirii infractiunii de  furt calificat, iar cele 400 kg de struguri au fost restituite proprietarului de drept.   

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img