vineri, 19 aprilie, 2024

Huseni solidari cu victimele tragediei de la clubul Colectiv-FOTO

Distribuie:

Publicat:

UPDATE: Luni, 02 noiembrie, la monumentul istoric din Parcul Rodina din municipiul Husi, erau adunate cateva sute de lumanari aprinse de elevii scolilor, dar si de simpli cetateni care nu au putut sa ramana indiferenti la tragedia care s-a pretrecut weekendul trecut in capitala Romaniei. Cetatenii municipiul Husi si nu numai, au ales sa vina in parcul husean si sa aprinda o lumanare in semn de solidaritate fata de cei trecuti in lumea celor drepti.

Astfel de evenimente s-au organizat in majoritatea oraselor din Romania unde cetatenii au simtit nevoia sa fie alaturi de cei care pierit in Clubul Colectiv din Bucuresti

UPDATE:
Duminica seara, cateva zeci de elevi s-au adunat in parcul Rodina din municipiul Husi, pentru a aprinde o lumanare si pentru a tine un moment de reculegere in memoria celor 30 de persoane, decedate intr-un incendiu din Bucuresti. Imediat, zeci de candele luminoase au luminat monumentul istoric, acestea fiind chiar aranjate in forma unei cruci imense.

Stirea initiala:Aproximativ 15 persoane din municipiul Husi au preluat initiativa si au depus o coroana si au aprins lumanari, duminica dimineata, la Monumentul istoric din parcul Rodina, in memoria victimelor incendiului din Clubul Colectiv din Capitala, soldat cu 29 de morti si aproape 200 de raniti.

Persoanele care doresc sa aprinda o lumanare in memoria victimelor incendiului din Clubul Coletiv, din Capitala, o pot face in parcul Rodina din Municipiul Husi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img