vineri, 29 martie, 2024

Husenii, intre spectacol si solidaritate

Distribuie:

Publicat:

Toti husenii sunt asteptati sa raspunda apelului Asociatiei “Solidar” Vaslui la spectacolul de duminica, 6 martie, orele 15.00 la Sala de spectacole a Primariei Husi,de unde banii stransi vor ajunge la mai multe familii nevoiase din mediul rural.

“Iti multumesc tie, fiinta draga” aduna pe scena din Husi 14 artisti locali, printre care Ansamblurile “Trandafir de la Moldova” si “Vatra Stramoseasca”,Orchestra si Grupul Folcloric Botesti-Gugesti, Sammy Star (profesor Doina Biru), trupa Blank si Maria Parfene.

“Banii pe care ii vom strange din vanzarea biletelor ii vom folosi pentru ajutorarea persoanelor nevoiase din mediul rural. Acesta este primul spectacol de acest fel pe care il organizam la Husi. In functie de reactia husenilor, vom avea in vedere organizarea de spectacole caritabile si pentru cazuri sociale din municipiu. Prin aceste manifestari dorim sa dezvoltam spiritul de solidaritate al oamenilor”, spune presedintele Asociatiei “Solidar” Vaslui.

Tot conducatorul institutiei spune ca au in plan sa dezvolte o sucursala a asociatiei pentru a ajuta cat mai multi oameni nevoiasi, deoarece la Husi exista si cel mai mare numar de voluntari.

Pretul pe care il vor plati husenii care dau curs invitatiei asociatie este de numai 5 lei.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img