joi, 28 martie, 2024

HUSI:Amenda si apoi impozitul

Distribuie:

Publicat:

Husenii care s-au prezentat la birourile Primariei sa-si achite taxele locale de pe acest an au fost surprinsi sa afle ca mai intai trebuie sa-si achite amenzile si abia mai apoi impozitele.

Primaria Municipiului Husi motiveaza decizia astfel : “Incepand cu data de 1 ianuarie 2016, se incaseaza cu prioritate amenzile contraventionale. Potrivit prevederilor art. 165, alin. 2, din Legea 207/2015, in cazul creantelor fiscale administrate de organul fiscal local, cu suma platita se sting cu prioritate amenzile contraventionale individualizate in titluri executorii, in ordinea vechimii, chiar daca debitorul indica un alt tip de obligatie fiscala”.

O veste buna pe care autoritatile locale le-o dau locuitorilor este aceea ca cei care isi achit taxele pana la 31 martie beneficiaza de 10% reducere.

Primaria Municipiului Husi este printre cele patru institutii din judet care s-au inregistrat in Sistemul National Electronic de Plata Online- ghiseul.ro, inca din vara anului trecut unde toate persoanele care au o adresa de e-mail si un card valabil sunt invitate sa isi plateasca darile de acasa sau de la birou.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img