vineri, 29 martie, 2024

HUSI: Aveti grija pe cine primiti in casa! Batran jefuit de 3.500 lei

Distribuie:

Publicat:

Un batran in varsta de 87 ani, din municipiul Husi, a fost jefuit de suma de 3.500 lei, de catre un fals vanzator. Credulul batranel l-a primit in locuinta pe individ, sub pretextul vanzarii unor produse. Dupa ce a vazut unde tine banii, infractorul l-a rugat sa-i dea o bucata de sarma. Batranelul a iesit din locuinta si s-a deplasat in curtea din spate, pentru a cauta sarma ceruta. Individul, ramas singur in casa, a sustras suma de 3.500 lei si s-a facut nevazut. Cand si-a dat seama ca a fost pradat de falsul comerciant, batranelul a apelat numarul unic de urgenta 112.

“Politistii Sectiei Husi au deschis un dosar penal in acest caz. Cercetarile sunt in derulare. Din locuinta batranului a fost sustrasa suma de 3.500 lei. In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, fapta prevazuta si pedepsita de Codul Penal”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii vasluieni recomanda cetatenilor sa fie vigilenti si sa nu primeasca in locuinta persoane care pretind ca sunt de la diverse societati comerciale (de furnizare a unor servicii, firme de curierat, comis voiajori etc.), decat dupa ce au verificat actul de identitate si legitimatia de serviciu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img