joi, 28 martie, 2024

Husi:Gest frumos de 8 martie-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In seara zilei de 8 Martie, dupa finalizarea cursurilor, elevii clasei a IX-a SS2 de la Colegiul National “Cuza-Voda”, indrumati de domnisoara profesoara de limba si literatura romana, Elena Lupu, au mers prin oras sa imparta doamnelor si domnisorelor ganduri frumoase scrise de ei, insotite de un sincer “La multi ani”.

“Am facut aceasta activitate cu ocazia Zilei Internationale a Femeii, impartind pe strada doamnelor mici ganduri scrise pe hartii colorate si legate cu ata de martisor”, declara Minut Alice.

“Cu ocazia zilei de 8 Martie, la initiativa doamnei profesoare, clasa noastra a “oferit” gandurile bune doamnelor si domnisoarelor din Husi, cu speranta de a le aduce un zambet pe buze” (Croitoru Andreea).

“Am invatat copiii sa daruiasca bucurii. Astazi a fost o zi speciala pentru noi si ne-am gandit sa aratam recunostinta pentru cele mai frumoase fiinte pamantene printr-un mic gest. Si noi am primit. Am primit zambetul de pe chipul lor. La multi ani inca o data, dragi femei!”, declara domnisoara profesoara, Elena Lupu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img