joi, 18 aprilie, 2024

I-am spus bunicii mele ca imi simt ficatul obosit

Distribuie:

Publicat:

I-am spus bunicii mele ca imi simt ficatul obosit. Ea mi-a recomandat acest remediu si am zis sa il impart cu voi: Iata cum iti cureti, iti detoxifici si iti regenerezi ficatul timp de doar trei zile

Curatarea ficatului este un proces despre care tot mai mult se vorbeste in ultimul timp si despre care medicii spun ca este foarte important pentru ca aduce numai beneficii sanatatii noastre!

Este un proces pe care ar trebui sa-l faca orice om, cel putin o data la cateva luni, pentru ca in asa fel inlaturam toate toxinele din interiorul ficatului nostru!

Exista numeroase retete pentru curatarea ficatului, a intestinelor, iar in acest articol vei gasi un remediu foarte bun, eficient si foarte simplu pentru a realiza acest lucru, fara mari batai de cap si intr-o forma extrem de rapida!

Vei avea nevoie de:

– 5 tulpini de telina (pe care le vei prepara in prealabil la aburi);

– 1,2 litri de apa;

– trei lamai de marime medie;

– un pahar plin de frunze de patrunjel.

In primul rand vei toca extrem de bine frunzele de patrunjel, apoi vei avea nevoie de un blender, in care va trebui sa pui toate ingredientele enumerate mai sus si sa va trebui sa le mixezi pana la omogenizarea acestui amestec fermecator!

Remediul se administreaza cate 400 de ml inainte de masa, de 3 ori pe zi. Timp de 72 de ore ficatul tau se va curata intr-un mod ideal si se va regenera! Pentru repetarea procesului se face o pauza timp de o saptamana!

Citeste si: 3 ingrediente simple si ieftine pentru ficat si rinichi sanatosi. Afla reteta aici
Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente simple si ieftine! Daca te supara aceste organe importante, nu le ignora. Adesea preferam sa stam acasa si sa lasam durerile sa ne copleseasca. Dar acum poti sa ai un ficat sau rinichi sanatosi cu 3 ingrediente.

Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente – Indiferent de anotimpul in care te afli, o detoxifiere este buna! Si cel mai bun tonic pentru corpul tau este sfecla rosie. Este o leguma nutritiva si care regleaza digestia in timp ce detoxifica organismul.

Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente

Ingrediente:

• 4 sfecle rosii de marime medie;

• o lingura de sare de Himalaya;

• apa plata;

• un borcan din sticla;

• Optional: putina lamaie, portocala sau ghimbir, in functie de gustul fiecaruia

Ficat si rinichi sanatosi cu 3 ingrediente – preparare

– spala sfecla cu tot cu coaja. tai-o bucati si pune-o intr-un borcan.
– umple borcanul cu apa si lasa loc pentru restul ingredientelor (sare, lamaie, portocala etc).
– acopera borcanul cu un prosop si leaga-l bine. Lasa-l in bucatarie 3-5 zile la temperatura camerei.
– verifica zi de zi borcanul pentru a indeparta spuma formata.
– cand lichidul este rosu intens si face balonase, e bun de consum. Pune un capac si baga borcanul la frigider.

Consuma acest amestec pe stomacul gol, in fiecare dimineata. Ia cate 3-4 linguri pe zi. In 2 saptamani vei observa ca te simti mai bine. Toxinele din ficat si rinichi se vor elimina treptat. Repeta aceasta dieta o data la 6 luni.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img