vineri, 29 martie, 2024

Iata care este cea mai cautata masina a anului 2016! Este preferata romanilor – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Rezultatul acestei analize nu este deloc surprinzator, titlul de cea mai cautata masina de romani in anul 2016 revenindu-i… marcii Volkswagen, bineinteles.

Chiar daca Dacia a reusit sa vanda si anul trecut cele mai multe automobile noi din Romania, producatorul de la Mioveni nu sta la fel de bine si atunci cand vine vorba despre topul popularitatii. Ba dimpotriva: intr-un studiu realizat de Quickco pe baza cautarilor realizate pe Google in 2016, cea mai cautata masina de romani a fost… marca Volkswagen, bineinteles.

Situatia sta insa cu totul si cu totul diferit la nivel global, acolo unde Toyota a reusit sa se impuna datorita faptului ca a fost cel mai cautat brand auto in nu mai putin de 74 de tari.

Topul in cauza este completat de BMW – cea mai cautata marca de masini in 51 de tari, si… Hyundai – cel mai cautat brand auto in 17 tari. Toti acesti trei producatori detin 73% din topul cautarilor. Germania, Franta, Suedia si Italia sunt singurele tari cu o industrie auto in care producatorii locali – BMW, Renault, Volvo si Fiat, au fost la mare cautare… pe Google. Revenind acum la Romania, daca tot avem Volkswagen pe prima pozitie in topul celor mai cautate marci din 2016, tinem sa reamintim ca producatorul german tocmai a lansat in tara noul Golf.

Disponibil la vanzare in schimbul unei sume minime de 15.844 de euro, modelul cu pricina ofera o motorizare turbo de un litru si 110 cai putere, cuplata la o cutie manuala cu sase trepte.

Printre dotarile standard ale versiunii de baza se numara un total de sapte airbag-uri, geamuri fata si spate actionate electric, plus aer conditionat manual, stopuri cu LED si ecran tactil de 16.5 cm.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img