joi, 18 aprilie, 2024

Iata ce culori nu ar trebui sa porti de Craciun

Distribuie:

Publicat:

Stim cat de greu este sa iti gasesti tinutele potrivite pentru sarbatori, asa ca ne-am gandit sa iti venim in ajutor. Vezi ce culori nu ar trebui sa porti de Craciun si Revelion ca sa arati bine.

Rosu

De Craciun, toata lumea poarta aceasta culoare. Incearca sa iesi in evidenta cu ceva neasteptat. O rochie marsala si o pereche de pantofi nude sunt o alegere mult mai potrivita, pentru ca ii vei impresiona pe cei din jur. Marsala poate fi purtata si cu navy-blue, bleu, roz sau kaki.

Verde

Verdele intra in aceeasi categorie cu rosu. Sunt culorile Craciunului, pe care toata lumea le alege. In niciun caz nu te gandi sa le porti impreuna, pentru ca vei obtine o tinuta extrem de previzibila si sunt mari sanse sa te asortezi cu bradul din orice incapere. Culorile neutre sunt mult mai elegante si feminine. Roz prafuit, nude, gri sunt nuante care pot fi purtate oricand, oriunde, nu ai cum sa dai gres.

Auriu

Daca etti indrazneata, nu inseamna ca trebuie sa te vezi din satelit. Auriul este o culoare specifica sarbatorilor, dar in cantitate cat mai mica. Lasa accesoriile in aceasta nuanta, iar hainele alege-le in nuante neutre. Nu este nimic mai previzibil decat sa apari la petrecerea de Craciun intr-o rochie aurie. Da dovada de imaginatie si vei fi atractia serii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img