marți, 16 aprilie, 2024

Iata ce-ti rezerva astrele in aceasta zi de LUNI

Distribuie:

Publicat:

Berbec

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

Taur

Un succes recent te-a motivat la maximum, incat acum ai o atitudine pozitiva in fata unei provocari si mai mari. De unde se vede ca uneori ai nevoie de o scanteie pentru a porni intr-o directie favorabila, deoarece dupa aceea vei culege victorie dupa victorie, in serie. Si reusita de azi se va aseza alaturi de celelalte deja repurtate in ultima vreme ceea ce iti confera o atitudine pozitiva, de invingator capabil de orice! Pastreaza acest tonus cat mai multa vreme, pentru ca e exact ce-ti trebuie in fata unui moment important care se apropie.

Gemeni

Nu te mai gandi atat de mult la un eveniment despre care stii oricum ca se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si cum nici tu nu esti, de felul tau, o fire mai optimista, iata ca totul se transforma intr-o mica depresie. Lupta cu aceasta pasa proasta si nu te lasa coplesit de ea!

Rac

Modestia este, de cele mai multe ori, atitudinea perfecta in orice situatie, mai ales daca ai de a face cu oameni aroganti care nu-si mai incap in piele. Lasa-i pe ei sa se dea mari si fii convins ca valoarea ta se va vedea si va fi apreciata! Atunci vei avea tu motive de mandrie, numai ca tu nu faci atata tam-tam pe seama reusitelor tale. Exista momentele potrivite pentru ca orice lucru sa fie cantarit corect si, chiar daca acum altul, cu mai mult tupeu si mai infatuat din fire, e cu un pas inaintea ta, se va vedea curand ce poate el cu adevarat, si atunci toti laurii iti vor fi inmanati pe merit! Ramai cuminte in banca ta asteptandu-ti momentul de glorie: vine!

Leu

Visezi pana departe si iti faci planuri excelente care au la baza o situatie materiala mult mai buna. Ai toate sansele sa-ti vezi aceste dorinte implinite foarte curand, deoarece pui in joc toate talentele tale, toate cunostintele acumulate, si daca mai pui si umarul la treaba, succesul este asigurat. Se intrevede deja o perspectiva promitatoare undeva la orizont si alergi spre acel mare tel cu entuziasm si speranta. Profita de multiplele oportunitati care se ivesc, pentru ca esti pe calea cea buna!

Fecioara

Ai toate motivele sa astepti lucruri din ce in ce mai bune in planurile la care muncesti cu drag. Primesti tot mai multe indicii suplimentare care iti confera tie un sentiment de siguranta ca te apropii repede de acel scop deplin. Nu te culca pe laurii victoriei insa, continua pe aceeasi linie si in acelasi ritm sustinut, pentru ca nu ai ajuns inca la capat. Esti intr-un punct culminant, asa e, dar nu trebuie sa renunti la viteza si entuziasmul cu care ai construit nivelul actual, ci sa mai ai un pic de rabdare pana la finalul acestuia. Ramai in priza!

Balanta

Iti place sa petreci mai mult timp acasa, facand acele lucruri care iti inspira liniste si pace. Nu te-ar deranja absolut deloc sa stai cateva ore prin bucatarie incercand retete noi sau dereticand prin casa, pentru ca esti incantat de atmosfera domestica ce s-a instalat in familie. Nicaieri nu te simti mai bine ca acasa, de aceea vei refuza orice invitatie care te-ar putea tine departe de familie. Stai de vorba cu cei dragi despre eventualele reparatii sau modificari pe care trebuie sa le faceti prin locuinta si primesti aprobari entuziaste.

Scorpion

Ai ajuns la un final de etapa si nu ar trebui sa te grabesti deja spre altceva nou, ci ia si tu o pauza. Cateva zile de detasare totala, in care doar sa te gandesti la nivelul atins pana in acest moment, va avea efecte excelente asupra psihicului tau. Vezi cat de multe ai realizat, vezi ce bine s-au asezat toate, deci nu are rost sa-ti propui deja alte scopuri. Bucura-te cat mai mult de ceea ce ai realizat pana aici, scalda-te o vreme in placuta senzatie de succes, si, dupa ce vei extrage de aici concluziile cele mai potrivite, vei putea sa te gandesti la nivelul urmator. Acum doar incarca-te de energia acestui happy end!!
 

Sagetator

Ai norocul de a te intalni azi numai cu oameni tonici, entuziasti, veseli, care au asupra ta un efect miraculos. Iti reaprind un chef grozav de schimbare, de aventura, de miscare, si, daca va uniti cu totii fortele, reusitele ar fi de exceptie. Bucura-te de tot ce afli de la cei cu care intri in contact, pentru ca sunt informatii utile, stimulente grozave sau vesti bune care iti dau mai multa incredere in fortele proprii si in viitor. Toate acestea te ajuta moral sa treci la etapa urmatoare a unui tel caruia ii acorzi o semnificatie speciala.

Capricorn

E nevoie de o decizie prin care dai dovada de flexibilitate si capacitate de a te schimba atunci cand situatia o cere. A ramane captiv intr-o zona in care nimic nu se mai misca nu e in avantajul tau, ca atare profita de fiecare ocazie care iti deschide o directie noua, de fiecare intalnire care aduce o informatie utila, pentru ca din toate aceste noutati cotidiene se poate ivi o cale complet diferita care sa te satisfaca pe deplin. Fii, deci, gata sa te schimbi sau sa schimbi ceva in preajma ta, ca sa te eliberezi de credintele vechi si a merge inainte. Ca sa faci lumea mai buna trebuie sa incepi mai intai cu tine!

Varsator

Merita sa vorbesti cu altii despre marile tale vise, pentru ca s-ar putea sa intalnesti azi persoane care au trecut si ele prin situatii similare si ti-ar putea oferi sfaturi foarte bune pentru a ajunge mai repede la telul tau suprem. Asculta-i cu luare aminte, pentru ca ei stiu foarte bine ce spun, pentru ca ei au ajuns deja la acel punct catre care tu inca mai vaslesti. Preia din ideile lor ceea ce poti folosi si nu uita sa le multumesti, candva, ca au jucat rol de indrumatori motivationali care te-au stimulat sa ajungi cu brio la capatul acestei calatorii. Iti sunt de mare ajutor, respecta-le instructiunile!

Pesti

De cand nu ai mai avut o discutie cu universul la modul cel mai serios? E un moment bun sa-ti ridici privirea spre cer si urechea spre interiorul tau, pentru ca din aceste doua directii se va lega un dialog extrem de puternic ce se va solda cu multe raspunsuri utile pentru ca tu sa-ti indeplinesti marile dorinte. Sufletul cere iar cerurile aud. Nu degeaba cele doua cuvinte – cer – suna la fel, deci ai curaj sa ceri iar cerul iti va raspunde! Printr-un vis cu impact emotional major, printr-un mesaj auzit intamplator pe strada sau la radio, printr-o intuitie de moment, toate acestea se vor dovedi a fi garantii ca esti pe drumul cel bun catre un scop care ti se potriveste.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img