vineri, 29 martie, 2024

Iata cum va fi vremea in weekend

Distribuie:

Publicat:

Valorile termice se vor situa in jurul celor caracteristice perioadei in majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil in nord-est, dar va avea innorãri temporare in rest si cu totul izolat se vor semnala precipitatii slabe, mixte.

Vantul va sufla slab si moderat cu usoare intensificãri pe litoral.

Temperaturile maxime se vor situa intre -2 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 0 grade, mai scãzute in depresiunile din estul Transilvaniei, spre -13 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase, pe arii restranse va fi ceatã.

Prognoza meteo pentru sambata, 9 februarie

Vremea va fi in general frumoasã, iar valorile termice se vor mentine in jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele innorãri, in special in nord-vest si sud-est, dar probabilitatea aparitiei precipitatiilor va fi redusã.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime se vor situa intre -9 si 1 grad, mai coborate in estul Transilvaniei, spre -11 grade. Dimineata si noaptea, pe arii restranse, va fi ceatã.

Cum va fi vremea pana in martie! Ultimul anunt de la meteorologi

Prognoza meteo pentru duminica, 10 februarie

Valorile termice vor creste usor fatã de intervalul anterior, astfel cã vor caracteriza o vreme caldã pentru aceastã perioadã, chiar deosebit de caldã in regiunile vestice.

Cerul va fi variabil, cu unele innorãri in vest si nord-vest, unde cu totul izolat, spre sfarsitul intervalului, pot fi ploi slabe. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade, iar cele minime se vor situa intre -8 si 5 grade. Dimineata si noaptea, in zonele joase de relief, indeosebi din sudul si estul tãrii, vor fi conditii de ceatã.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img