vineri, 29 martie, 2024

Idei inspirate de cadouri pentru absolvire

Distribuie:

Publicat:

Dintre toate etapele de formare, anii de liceu si cei de facultate au o importanta deosebita pentru tineri, modelandu-le caracterul si pregatindu-i pentru parcursul profesional. Din acest motiv, momentul absolvirii are o insemnatate mare, atat pentru tinerii care finalizeaza cursurile, cat si pentru parintii care ii asista emotionati la finalul acestor ani plini de invataminte. 

Pentru a celebra asa cum se cuvine momentul absolvirii, ai nevoie de cele mai utile cadouri, care sa ii bucure pe tinerii absolventi si care sa le ofere o amintire placuta in legatura cu acest eveniment memorabil. Afla care sunt cele mai inspirate idei de cadouri pentru absolvire:

Un trandafir criogenat
O prima idee de cadou pe care te poti baza pentru proaspetii absolventi o reprezinta trandafirii criogenati, care au rolul de a marca importanta unui astfel de moment. Acest cadou special si unic defineste tandretea si eternitatea printr-o floare deosebita si poate fi folosit si ca decoratiune pentru living sau pentru biroul de lucru. 

Arata-i proaspatului absolvent cat de important este pentru tine, oferindu-i un dar simbolic deosebit. Gasesti trandafiri criogenati pe floria.ro – acestia sunt alesi cu cea mai mare grija si au o durata de viata indelungata, de pana la 25 de ani, fara sa aiba nevoie de nicio ingrijire suplimentara. In functie de preferintele persoanei care le va primi, poti opta pentru trandafiri albastri, roz sau chiar negri.

Rame sau albume foto

Absolvirea liceului sau a facultatii reprezinta un moment prielnic de a realiza cat mai multe fotografii, care nu merita sa fie lasate doar in telefon sau intr-un card de memorie. Le poti imprima pe hartie fotografica si le poti aseza in rame ori in albume foto, pentru a le darui apoi proaspatului absolvent. Cu siguranta se va bucura sa aiba cat mai multe amintiri dintr-o zi atat de importanta.

Un ceas de birou
Potrivit atat pentru fete, cat si pentru baieti, ceasul de birou semnifica un cadou special, pe care absolventii il pot folosi mult timp de acum inainte. Poti opta pentru ceasuri de birou in miniatura, cu forme deosebite, de masini, avioane sau instrumente muzicale. Indiferent de viitoarea cariera a absolventului, ceasul reprezinta eternitatea si evolutia, descrise prin intermediul aceluiasi obiect.

O busola
Busola de colectie reprezinta un obiect util si plin de semnificatie, ce poate fi oferit atat baietilor, cat si fetelor. O busola poate reprezenta, pe de-o parte, obiectul necesar pentru orientare, insa are si un rol simbolic, fiind un cadou de exceptie pentru cei care isi cauta un nou drum in viata, odata cu momentul absolvirii. 

O agenda eleganta
Agenda eleganta, invelita in piele de calitate, are un rol practic evident, dar si unul simbolic. Aceasta poate fi considerata un indemn catre proaspatul absolvent, de a pune in valoare toate cunostintele pe care le-a acumulat in anii de scoala. 

Un suport pentru bijuterii
Un cadou util pentru o tanara domnisoara poate fi un suport pentru bijuterii, pe care il va pastra multi ani de la momentul absolvirii. Cu ajutorul acestui suport, care trebuie sa fie realizat din materiale usoare, fetele isi pot tine in siguranta bijuteriile, chiar si atunci cand nu le poarta. Opteaza pentru modele indraznete, in forma de manechin in miniatura sau pentru un suport in forma de mana, unde bijuteriile pot fi expuse intotdeauna la vedere, astfel incat sa nu repete purtarea acelorasi bijuterii, in fiecare zi.

Atunci cand esti invitat la petrecerea de absolvire a rudelor sau a prietenilor care tocmai au finalizat cursurile liceului sau ale facultatii, gandeste-te la cele mai inspirate cadouri pentru ei. Indiferent daca alegi trandafiri criogenati sau un set de instrumente de scris, acestea le vor fi de folos tinerilor absolventi si ei vor aprecia gestul tau.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img