joi, 28 martie, 2024

IJJ VASLUI: Actiuni de sfarsit de saptamana

Distribuie:

Publicat:

Efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui au desfasurat, la sfarsitul saptamanii, o actiune in targul saptamanal din localitatea Vetrisoaia, pentru respectarea prevederilor Legii nr.12/1990, privind protejarea populatiei impotriva unor activitati de productie, comert sau prestari de servicii si a legii nr.61/1991, privind sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice.

In urma desfasurarii actiunii, jandarmii au aplicat 5 sanctiuni contraventionale si au dispus masura confiscarii unor bunuri in valoare de aproximativ 720 lei.

Jandarmeria recomanda cetatenilor care participa la  targurile saptamanale de pe raza judetului sa respecte prevederile legale privind afisarea preturilor si tarifelor la locurile de desfacere a produselor, consumul de bauturi alcoolice in locuri publice, cat si efectuarea de activitati de comert cu bunuri a caror provenienta nu poate fi dovedita.

***

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detasamentului de Jandarmi Barlad, a surprins pe strada „Popa Sapca”, o persoana care comercializa tigari, fara a avea documentele necesare.
        In urma verificarilor, jandarmii au constatat ca persoana in cauza, care are domiciliul in municipiul Barlad,  oferea spre comercializare 20 de pachete de tigari, netimbrate, de provenienta din Republica Moldova.
        Comerciantul de ocazie a fost predat Politiei municipiului Barlad pentru continuarea verificarilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img