vineri, 29 martie, 2024

Ilie Nastase stie cum se poate impune Simona Halep la Roland Garros: Sa se elimine intre ele jucatoarele mari

Distribuie:

Publicat:

Ilie Nastase a vorbit despre sansele Simonei Halep de a se impune la al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros.

Dupa ce a spus ca se bucura de eliminarea prematura a Simonei de la Roma, Nastase a explicat ca Halep ar avea nevoie de un parcurs lin, fara prea multe meciuri tari, pentru a se impune la Roland Garros.

Fostul lider al clasamentului ATP da exemplul turneului de la Madrid, castigat de Halep fara ca aceasta sa infrunte adversare puternice.

“In primul rand, e bine ca a pierdut la Roma devreme! Ca sa pregatesti un turneu de Mare Slem, iti trebuie 10-12 zile. Daca ar fi fost dupa mine, n-ar trebui sa joace cu doua saptamani, inainte sa inceapa Roland Garros-ul. Ce trebuie sa faca Simona? Sa prinda cea mai buna forma in acele doua saptamani. Asta e insa foarte greu de obtinut. Apoi, sa prinda culoar bun, sa se elimine intre ele jucatoarele mari, in primele tururi, iar ea sa aiba astfel un drum lin, ca la Madrid. Acolo, nu a avut cine stie ce adversare, sa fim seriosi”, a spus Nastase pentru Libertatea.

Cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului, Roland Garros, se va desfasura in perioada 16 mai – 5 iunie.

Simona Halep ar urma sa fie cap de serie numarul sase la Openul Frantei, Irina Begu va fi favorita cu numarul 25, iar Monica Niculescu ar trebui sa fie capul de serie numarul 31.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img