joi, 28 martie, 2024

Ilinca Vandici a fost ceruta de sotie

Distribuie:

Publicat:

Prezentatoarea TV Ilinca Vandici a reusit sa ia pe toata lumea prin surpindere atunci cand a anuntat ca va deveni pentru prima data mamica, in urma cu doar cateva saptamani.

Ei bine, surprizele nu se incheie aici. Ilinca Vandici a anuntat ca urmeaza sa se casatoreasca cu tatal copilului ei, Andrei Neacsu. Acesta a cerut-o de sotie fara a-i oferi insa inelul de logodna.

“Noi am vorbit despre bebelus, despre casatorie si lucrurile au evoluat extrem de frumos. Aaa, ca nu am in momentul asta un inel pe deget sau ca nu am inca actul la Primarie, consider ca sunt niste fleacuri atata vreme cat intre noi lucrurile au evoluat cum au evoluat. Sincer, a existat si cererea, dar fara inel! Si, am inceput sa ne organizam. Oarecum, noi eram pregatiti sau credeam noi ca suntem pregatiti pentru venirea pe lume a unui bebelus. Cand s-a intamplat, s-a intamplat foarte repede de am zis: aoleu, nu pot sa cred ca se petrece asa de repede! La modul in care eu nu am programat-o, nu am stat o luna, doua, trei de la nu stiu ce, sa fac nu stiu ce si abia dupa aia… Nu, la noi s-a intamplat foarte, foarte, repede. Intr-o zi am facut un test, iar cand am vazut rezultatul m-am panicat usor. M-am dus la Andrei, in sufragerie, si am stat un pic de vorba cu el si apoi am inceput sa il intreb unele chestii: da’ tu cum vezi lucrurile, da’ cum vezi viata, da’ma iubesti cu adevarat sau nu ma iubesti cu adevarat? Da’ isi doreste un copil sau nu? Dar crezi ca esti pregatit pentru asta? Ma rog, puneam intrebari de siguranta. Omul a raspuns pozitiv la toate intrebarile respective, dupa care eu m-am dus in baie am luat testul si i l-am aratat. El, soc! “E real, e pe bune? Sa mai facem unul sa fim siguri” Cam asa s-a desfasurat toata perioada asta de 2 saptamani pana am mers la medic si ne-a spus concret: in fiecare zi faceam 3-4 teste, cica sa mai facem unul ca sa fim bine. La un moment dat, am luat un test care nu era valabil sau asa ceva, pentru ca nu a iesit nicio liniuta si cand am vazut asta am zis: aoleu, ce s-a intamplat, nu mai suntem insarcinati? Apoi, am luat altul si iar eram insarcinati!”, a declarat Ilinca Vandici pentru wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img