miercuri, 17 aprilie, 2024

Imagini groaznice! Iata ce fel de apa bem de la robinet! Dezgustator! – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Autoritatile ar trebui sa ia masuri! Se trage un semnal de alarma in privinta apei de la robinet! Un bucurestean a facut publica, pe retelele de socializare, o fotografie care arata ce beau romanii, odata cu apa furnizata de autoritatile locale.

Acesta a postat o imagine cu un filtru de la un aparat de purificare a apei, in care acesta este plin de fier.

„Daca aveti lipsa de fier in organism, beti cu incredere apa de la robinet! Multumim autoritatilor pentru apa potabila, pe care ne-o ofera”, scrie utilizatorul de Facebook.

Bucuresteanul a dezvaluit ca foloseste un aparat de filtrare a apei, cu sase filtre, kegat la reteaua de apa.

Acesta sustine ca ii plateste un abonament de 260 de lei, valabil trei luni, unei firme din domeniu. Odata, la sase luni, se schimba filtrele.

„Folosesc un aparat de filtrare a apei si platesc un abonament de 260 de lei, pentru trei luni. Cel din imagine este unul dintre cele sase filtre ale aparatului. El este capsulat, dar l-am taiat ca sa vad si eu ce gasesc in el”, a declarat locuitorul Capitalei.

Nici cu apa din comert nu-i e rusine

Bucuresteanul ne-a spus ca are copii si ca de aceea s-a interesat in mod deosebit in privinta apei pe care ar trebui sa le-o dea celor mici, iar aparatul de purificare a apei s-a dovedit a fi sotutia optima.

Utilizatorul ne-a precizat ca a facut teste de laborator, unde a luat si ape imbuteliate, de la cea mai scuma la cea mai ieftina, si ca, din punctul de vedere al impuritatilor gasite, Bucovina este cea mai buna.

El ne-a dat ca exemplu negativ marci precum Evian, Dorna si Borsec.

„Am facut teste de laborator. Am luat si din cele imbuteliate. de la cea mai scumpa la cea mai ieftina. Borsec are gust bun, dar are enorm de mult calcar. Ca Evian, fier si calcar la greu. Si Dorna e „varza” la capitolul asta”, ne-a declarat el.

sursa: bugetul.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img