vineri, 26 aprilie, 2024

Imagini socante! Copil de ZECE ANI, surprins in timp ce conducea o masina in Targoviste! Reactia unei matusi, revoltatoare: ”Are permis pentru toate categoriile!”

Distribuie:

Publicat:

Imagini socante au fost suprinse pe o strada din Targoviste, unde un copil a fost prins in timp ce conducea nestingherit un autoturism. Intreaga scena a fost surprinsa de un trecator, care nu s-a putut abtine sa nu-i ceara sa opreasca masina.

In videoclipul care a starnit isterie pe retelele de socializare se poate vedea cum baiatul conduce masina fara niciun stres.

„Bai, ia stai asa, ma. Stai pe loc, ma”, i se adreseaza barbatul care a filmat scena copilului aflat la volanul masinii.

„Al cui e asta, ma?”, ii intreaba barbatul pe cei aflati in preajma.

La scurt timp, intervine o femeie care pare sa nu fie deloc afectata de ceea ce se intampla. „Al meu. E nepotu-meu”, spune o femeie, care continua sa-i socheze pe ce-i prezenti: ”Are permis. Toate categoriile.”, spune ea in bataie de joc.

Clipul postat pe retelele de socializare a devenit viral. Cei care au vazut imaginile sunt revoltati, copilul de la volan putand oricand sa produca o tragedie si cer o reactie din partea politiei din Dambovita.

De asemenea, autoritatile investigheaza cazul, dupa cum au anuntat intr-un comunicat de presa.

„La nivelul Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Targoviste se afla in lucru un dosar penal ce are ca obiect sesizarea din data de 17 mai a unui barbat din localitate, cu privire la faptul ca un minor ar fi condus un autoturism pe Strada Fluierasi din municipiu.

De asemenea, barbatul reclama faptul ca o persoana de 51 de ani l-ar fi agresat fizic pe motiv ca ar fi cerut explicatii privind prezenta minorului la volanul autovehiculului.

In urma probatoriului administrat, politistii au stabilit ca autoturismul apartine unei femei de 31 de ani, mama minorului, care i l-a incredintat acestuia pentru a fi condus pe drumurile publice.

In cauza, politistii continua cercetarile fata de un barbat sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire sau alte violente, fata de minor pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si fata de mama acestuia, proprietara autovehiculului, pentru incredintarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care stie ca nu poseda permis de conducere”, se arata intr-un comunicat de presa emis, miercuri, de IPJ Dambovita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img