marți, 23 aprilie, 2024

IMAGINILE ANULUI! Un PREOT beat din Iasi este urmarit de POLITIE ca in filme, iar mai apoi incatusat! Injura de toti SFINTII de ciuda ca a fost prins! FOTO, VIDEO

Distribuie:

Publicat:

 Imagini incredibile surprinse cu un preot din Iasi beat peste masura • Dupa o urmarire ca in filme, politistii au reusit sa-l opreasca pe barbat, dar s-au trezit cu o mare surpriza • Slujitorul Domnului s-a ales cu un dosar penal de toata frumusetea • Rareori ti-e dat de la Dumnezeu sa vezi asa ceva  

Mare mai este gradina Domnului si multi preoti mai sar gardul. Un preot din Iasi a demonstrat ca odata ce licoarea lui Bacus este turnata fara limita pe gat, nu mai tii cont de nimic si faci spectacol indiferent de consecinte. Constantin Teleman, un barbat de loc de prin comuna ieseana Costuleni, a fost slujitor al Domnului, dar de ceva vreme a fost raspopit.

Principiile lui in viata nu au putut fi calcate in picioare de marile fete bisericesti, iar pe Teleman l-a durut in cot de faptul ca cineva a decis ca el sa nu mai fie preot. Cum nu l-a putut nimeni dezbraca de sutana, acesta a purtat-o mandru in fiecare zi, chiar si ieri, cand a fost tras pe dreapta de oamenii legii.

Popa beat la volan

Ieri, pe la orele pranzului, raspopitul a plecat din Iasi spre Costuleni, aghezmuit bine. Dupa ce a spus probabil o rugaciune, s-a urcat beat manga la voaln si a pornit spre casa. Nu era singur in masina insa. El era insotit de un alt barbat, imbracat tot in haine preotesti. Numai Dumnezeu stie cum a ajuns acesta pana acasa, caci raspopitul nu prea parea sa-si aminteasca.

Acasa, la Cozia, a mai turnat cateva pahare de alcool pe gat, s-a urcat la volan si a plecat spre Raducaneni. In zona, un echipaj de la politie i-a facut semn sa traga pe dreapta, insa raspopitul s-a facut ca nu vede si a apasat la fund pedala de acceleratie. Ca un fulger a ajuns la granita judetului Iasi cu judetul Vaslui, iar politistii au cerut spijinul colegilor din Husi. Imediat mai multe echipaje de rutiera si de jandarmi s-au mobilizat, iar pe raza localitatii Dranceni l-au gasit pe raspopit intr-o parcare.

Intre banchete, de neclintit!

Raspopitul s-a gandit imediat la o scapare si a incalcat una dintre cele mai importante porunci: "Sa nu minti"! Cand politistii au ajuns langa masina barbatului, l-au gasitt pe raspopitul Teleman in spatele masinii asezat langa banchete. S-a jurat ca nu el a condus si a indicat un sofer la care nici politistii nu s-ar fi gandit vreodata. Teleman a strigat catre politisti ca "Insusi Dumnezeu a condus pana acolo".

Si cum o aberatie atat de mare nu ar putea fi crezuta, politistii s-au chinuit sa-l lamureasca pe raspopit sa coboare din masina si sa sufle in fiola. Nici nu a vrut sa auda de asta si a inceput sa injure de toti sfintii. Raspopitul parea mai interesat de problemele tarii decat de situatia lui. A tinut sa le promita politistilor ca dupa ce va ajunge el in Parlament le va mari salariile. "Ba, eu ajung in Parlament… Am sa va maresc salariile", a spus Constantin Teleman.

Injuraturi de toti sfintii

Asezat jos, intre scaunele din fata si bancheta din spate, raspopitul a avut timp sa-l injure pe presedintele Iohannis si sa arunce cu jigniri in stanga si in dreapta. Chiar daca politistii s-au rugat de el sa coboare din masina, nu a vrut sa respecte nicio regula, de aceea a fost nevoie de interventia jandarmilor. Intr-un final a fost scos din masina si incatusat. Imaginile video surprinse de catre reporteri sunt mai mult decat explicite.

Replicile raspopitului din Iasi sunt greu de repordus. Nu i-a fost rusine ca imbracat in haine preotesti sa injure de mama focului. Intr-un final politistii au reusit sa-l duca pe barbat la postul de politie din Raducaneni. Pe numele sau politistii au deschis un dosar penal.

"Politistii au deschis un dosar penal pentru refuz de recoltare probe biologice, iar cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt", a declarat Anca Vijiac, purtator de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iasi. Cei doi barbati imbracati in preoti ar fi trebuit sa ajunga in Grecia, dar drumul lor s-a oprit, cel putin deocamdata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img