marți, 19 martie, 2024

Imbratisarea salvatoare! Nici unul din gemeni nu respira, dar au supravietuit dupa ce au fost pusi in acelasi incubator

Distribuie:

Publicat:

Imbratisarea salvatoare! Nici unul din gemeni nu respira, dar au supravietuit dupa ce au fost pusi in acelasi incubator. Ava si Austin Jayson au fost nascuti prematur, iar sperantele lor de viata nu erau prea mari – niciunul dintre ei nu respira in momentul in care au venit pe lume, fiind resuscitati si introdusi in incubatoare. Nascuti in cea de-a 27 saptamana de sarcina, cei doi gemeni au luptat pentru viata lor cateva saptamani, problemele de respiratie persistand.

Totul s-a schimbat in momentul in care mama celor doi gemeni a cerut cadrelor medicale sa fie pusi in acelasi in acelasi incubator, potrivit Daily Mail. Simtindu-se unul langa altul, Ava si Austin s-au imbratisat imediat si, din acel moment, respiratia lor s-a imbunatatit, iar nivelul de oxigen din sange a inceput sa creasca, starea lor imbunatatindu-se. Evident, nu exista niciun fel de explicatie stiintifica a schimbarii bruste a starii lor de sanatate, desi multi parinti de gemeni au inceput sa creada in “imbratisarea salvatoare”.

Teoria “imbratisarilor salvatoare” dateaza din anul 1995, odata cu cazul gemenelor Brielle and Kyrie, nascute prematur cu 12 saptamani mai devreme de termen. Kyrie rezista, dar Brielle avea probleme cu pulsul si respiratia si a intrat intr-o stare critica. Una dintre asistente a sugerat ca gemenii sa fie pusi in acelasi incubator. Brielle s-a lipit de sora ei si, in cateva minute, starea ei de sanatate s-a imbunatatit, fiind ulterior externate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img