vineri, 29 martie, 2024

In 2015, dupa 15 ani impreuna, Razvan Simion a divortat de sotia lui. Ireal cum arata acum si ce s-a ales de Diana Simion

Distribuie:

Publicat:

La aproape cinci ani de la divortul care a zguduit lumea showbiz-ului, Diana Simion zambeste din nou si e mai fericita ca oricand. In timp ce matinalul de la Antena 1 isi traieste povestea de dragoste alaturi de Lidia Buble, Diana Simion este cat se poate de implinita. Fosta sotie a lui Razvan de la “Neatza” si-a gasit linistea in bratele unui potent om de afaceri din Timisoara. 

“Sunt impreuna de cateva luni. Se inteleg foarte bine, sunt peste tot impreuna, merg la festivaluri, au deja o relatie solida, iar Diana este foarte fericita alaturi de el. Simte ca, in sfarsit, si-a gasit jumatatea. Este barbatul de care avea nevoie, alaturi de ea in orice moment, inteligent si cu foarte mult bun simt. Este ce trebuie”, au declarat surse din anturajul cuplului, pentru cancan.ro.

Radu Bita este cunoscut ca un om de afaceri in orasul de pe Bega. Acesta detine un restaurant de fite in Timisoara, renumit pentru preparatele sale.

“Diana vine des la restaurantul lui Radu. Ei si-au asumat relatia. De curand, au fost la un festival de vinuri in Cluj, unde el a luat si un premiu, iar ea a fost alaturi de el. Sunt tare bine impreuna”, au mai declarat acestia.

Imediat dupa divortul de Razvan Simion, Diana si cei doi copii ai cuplului au parasit Bucurestiului si s-au mutat in Timisoara. In orasul de pe Bega, fosta nevasta a “matinalului” de la Antena si-a ridicat de una singura o casa, in timp ce s-a ocupat exclusiv si de copii, care s-au integrat perfect in Banat. Diana Simion s-a angajat rapid, dupa care a trecut la fapte. In prezent, se bucura de linistea caminului personal alaturi de Ianca si Tudor, iar, mai nou, si de compania lui Radu, primul barbat cu care a ales sa inceapa o relatie dupa divortul de Razvan Simion.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img