sâmbătă, 20 aprilie, 2024

In pat facea asta noapte de noapte timp de 5 ore fara oprire, iubitul ei a prins-o si a parasit-o fara sa se gandeasca de doua ori: ,,Asa ceva nu e normal” Fata recunoaste ca e obsedata, uite ce face si nu se poate abtine

Distribuie:

Publicat:

Charlotte Michaels are 23 de ani si are o mare problema care ii afecteaza viata amoroasa.

Fata a povestit jurnalistilor de la The Sun ca toti barbatii care aud de obsesia ei fug mancand pamantul, dar ea precizeaza ca nu i se pare atat de ciudat.

Iata cum isi descrie chiar ea ,,problema”: ,,Am incercat sa ies la intalniri dar dupa cateva saptamani ei inteleg ca faptul ca imi fac non-stop selfie-uri nu e doar o faza si nu se va opri niciodata.

Pentru mine selfie-urile sunt pe primul loc, iar daca acesti barbati nu sunt in stare sa faca fata situatiei, e problema lor – nu e loc in viata mea si pentru o relatie si pentru selfie-uri”, a spus ea conform Cosmopolitan.

Din pacate (sau din fericire?) e adevarat, Charlotte are o singura pasiune si obsesie in aceasta viata: selfie-urile. Ea marturiseste ca dependenta ei de a se fotografia singura e atat de reala incat ,,sufera” de adevarate crize daca nu aduna multe like-uri la poze cu chipul ei in 15 minute: ,,Simtul de usurare pe care il simt cand like-urile incep sa curga e incredibil. Imi place ca oamenii sa imi spuna ca sunt frumoasa”.

In plus, ea mai spune ca gandul de a-si pierde telefonul in care are toate autoportretele ei pretioase, o ingrozeste: ,,Sunt intr-o constanta stare de panica referitor la pierderea telefonului. L-am pierdut o data cand am implinit 21 de ani, dar a fost una dintre cele mai urate zile ale mele. Imi facusem 64 de selfie-uri in opt ore si am plans ore in sir stiind ca nu le voi recupera niciodata”.

Charlotte recunoaste ca nu a mers la niciun medic pentru compulsia ei, dar crede ca va consulta un psiholog in viitor.
Sotul a recunoscut ca a inselat-o cu sora ei. Raspunsul sotiei nu intarzie sa apara…

Sotul a recunoscut ca a inselat-o cu sora ei, dar raspunsul sotiei e cea mai tare chestie pe care o vei citi! Bine i-a zis:

Chiar daca despartirile sunt dureroase, divortul este infinit mai rau si mai dificil. De fapt, divorturile se lasa adesea cu certuri urate si cuvinte grele.

Povestea prezentata in acest articol este un exemplu despre cat de neplacut poate fi un divort. Pare de necrezut, dar acest barbat si-a parasit sotia pentru sora ei! El a anuntat-o printr-o scrisoare, iar raspunsul ei a fost uluitor! Citeste scrisorile celor doi mai jos!

„Draga sotie,

Iti scriu aceasta scrisoare pentru a-ti spune ca te parasesc pentru totdeauna. Am fost bun cu tine timp de 7 ani si nu am nimic de demonstrat in privinta asta. Ultimele 2 saptamani au fost un Iad… Seful tau a sunat sa-mi spuna ca ai renuntat la slujba ta, iar asta a fost ultima picatura. Saptamana trecuta ai venit acasa si nu ai observat ca aveam o noua tunsoare, ti-am gatit mancarea preferata si chiar am purtat o pereche noua de boxeri.

Ai mancat in 2 minute si te-ai dus imediat la somn, dupa ce te-ai uitat la telenovelele tale. Nu mi-ai spus ca ma iubesti. Nu ai vrut sex sau orice altceva care sa ne conecteze ca sot si sotie. Ori ma inseli, ori nu ma mai iubesti. Oricare ar fi cazul, eu am plecat.

Fostul tau sot

PS. Nu incerca sa ma gasesti. Sora ta si cu mine mergem in Virginia de Vest! Sa ai o viata frumoasa.”

Dar sotul nici macar nu stia ca sotia a avut o surpriza pentru el. Scrisoarea pe care ea i-a trimis-o apoi te va lasa cu gura cascata!

Citeste-o mai jos!

„Dragul meu fost sot,

Nimic nu mi-a facut ziua mai buna ca scrisoarea ta. E adevarat ca am fost casatoriti timp de 7 ani, desi numai un sot bun nu ai fost in tot acest timp. Ma uit atat de mult la telenovelele mele pentru ca ma salveaza de vaicarelile tale si gripa constanta nu functioneaza.

Am remarcat ca ti-ai tuns parul diferit saptamana trecuta, dar primul lucru care mi-a trecut prin cap a fost: Arati ca o fata! De cand mama m-a crescut, mi-a spus ca e mai bine sa nu comentez decat sa spun ceva urat. Iar cand mi-ai gatit mancarea preferata, probabil m-ai confundat cu sora mea, pentru ca am incetat sa mai mananc carne de porc acum 7 ani.

Despre acei boxeri noi, mi-a atras atentia eticheta de 49,99 de dolari care era inca pe ei, si m-am rugat sa fie doar o coincidenta faptul ca sora mea tocmai a imprumutat 50 de dolari de la mine in dimineata aceea. Dupa toate acestea, te-am iubit si am crezut ca ne-am putea descurca.

Asa ca, atunci cand am castigat la lotto 10 milioane de dolari, am renuntat la slujba mea si am cumparat 2 bilete spre Jamaica, dar cand am ajuns acasa, erai deja plecat… Totul se intampla cu un motiv, cred. Sper ca ai viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Avocatul meu spune ca scrisoarea pe care mi-ai lasat-o nu-ti va aduce nici un ban de la mine. Asa ca ai grija.

Semnat
Fosta ta sotie, bogata ca naiba si libera!

PS. Nu stiu daca ti-am spus asta, dar sora mea Carla s-a nascut Carl. Sper ca nu e o problema.”

Se pare ca aceasta femeie a pregatit cea mai tare razbunare pentru sotul ei infidel, nu-i asa?

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img