joi, 25 aprilie, 2024

In Romania, nicio fapta buna, nu ramane nepedepsita! Adolescent, umilit dupa ce a dat locul unei persoane in varsta

Distribuie:

Publicat:

Un adolescent din Ploiesti a realizat ca educatia pe care a primit-o in familie, nu-si prea are locul in societatea in care se pregateste sa traiasca pe propriile-i picioare. Joi, in Ploiesti, adolescentul a cedat locul pe scaunul pe care-l ocupa unei persoane in varsta si a avut ”neobrazarea” sa-i atraga atentia unei alte doamne in varsta, care-si pusese bagajele pe locul de langa ea, relateaza Observatorul Prahovean.

”Sa va povestesc ceva, daca doriti sa publicati vreau sa raman anonim din motive personale! In traseul 40 astazi de dimineata, am urcat linistit si m-am pus pe un scaun, toate bune si frumoase. Vine o bunicuta si imi cere locul, politicos am lasat-o pe dansa deoarece avea o varsta cam inaintata!

Pe o banca dubla o doamna la aproximativ 50-55 de primaveri statea nepasatoare, iar pe locul de langa dansa isi pusese pungile si geanta. Am rugat-o politicos sa le dea pentru a putea sa stau si eu, iar dansa mi-a raspuns ”Du-te d***u de golan ca eu din pensia mea de 1.900 de lei platesc impozit la primarie”. I-am raspuns ca si eu din salariul de 1.450 fac acelasi lucru si imi platesc si abonament. Eu nu am gratuitate ca dansa dupa care au inceput toate babutele sa zica, ca ele au pensii de maxim 2.500 si platesc impozite si mancare pe cand noi ne distram! Nu vad nimic drept ca ea sa ocupe un loc cu pungi si altele avand gratuitate, iar noi dintr-un salariu minim pe economie sa ne luam bilet/abonament sa stam in picioare si sa fim si jigniti! Va salut”, a scris adolescentul, descumpanit de realitate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img