miercuri, 27 martie, 2024

In Romania oamenii se bat pentru promotii la hartie igienica, in Franta, pentru Nuttela! A fost nevoie de interventia politiei – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Sa mai zica cineva ca pomenile ii atrag doar pe romani! Francezii s-au incaierat pentru a cumpara Nutella la promotie. Mai precis, supermarketurile Intermarche a anuntat o reducere de 70% pentru acest produs din ciocolata, iar oamenii s-au bulucit sa profite de ea.

Un borcan cu Nutella se poate cumpara intr-un lant de magazine din Franta cu 4,50 euro si pretul fusese redus la 1,40 de euro. Aceasta reducere i-a determinat pe oameni sa ia cu asalt magazinele. Nu doar atat, ei s-au impins si lovit, iar angajatii au fost nevoiti sa cheme politia.

”Au fost ca niste animale! O femeie a fost trasa de par, o batrana a primit o cutie in cap, o alta a fost lovita la mana”, a spus un client.  Angajatii au incercat sa-i calmeze pe oameni, dar fara niciun rezultat. In multe magazine, toate produsele s-au vandut in mai putin de 15 minute. Pentru a evita astfel de incidente, s-a luat decizia limitarii numarului de produse care pot fi cumparate de un client.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img