vineri, 29 martie, 2024

In vizita la Academia lui Sheriff Tiraspol

Distribuie:

Publicat:

Grupele 2003, 2004 si 2007-2008 de la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui au acceptat invitatia Sheriff Tiraspol, copiii pregatiti de Ionut Chiochiu, Adi Racovita si Cristi Vartolomei sustinand o serie de partide amicale cu echipele similare ale celei mai importante academii de fotbal din Moldova.

Grupa 2007-2008 a remizat, scor 3-3, cu Sheriff Tiraspol, grupa 2004 a obtinut un egal, scor 1-1, iar 2003 a facut fata echipei similar a Sheriff-ului, tabela ramanand neschimbata, scor 0-0.

”Ne onoreaza interesul celor de la Sheriff Tiraspol, mai ales acum in momentul in care incercam sa schimbam in mare parte imaginea ramurei de fotbal din cadrul LPS Vaslui. Sportivii nostri s-au bucurat de magia acestui sport in una din cele mai moderne baze sportive din Europa. Cu toate ca nu beneficiem nici pe departe de conditiile celor de la Sheriff Tiraspol, grupele noastre au avut evolutii remarcabile, reusind sa puna probleme serioase adversarilor. Avem increderea ca pe viitor sa propunem sportivi atat pentru academia lor, cat si pentru alte cluburi cu renume din tara si strainatate. Pas cu pas, vom reconstrui totul din temelii, iar atentia noastra se va indrepta catre grupele mici, deoarece aici gasim copii talentati, ce pot practica sportul de performanta”, a spus Ionut Chiochiu.

Pentru grupele de fotbal de la LPS Vaslui urmeaza o perioada incarcata, cu participare la turneul indoor de la Brasov, unde vor merge sapte grupe de varsta.

”Costurile participarii la aceasta competitie sunt suportate in totalitate de catre unitatea noastra, cu toate ca aceasta este una amicala. In acest mod incercam sa sprijinim sportivii nostri si sa atragem de ce nu, alti copii. Obiectivul nostru este axat pe progresul individual si colectiv, fara sa punem accent pe rezultate, trofee sau medalii. Pregatirea corespunzatoare varstei, competitii in care sa putem corecta anumite aspecte si progresul facut de sportivi sunt primordial”, a mai spus directorul adjunct al LPS Vaslui.

Prezenta la Tiraspol se datoreaza lui Tudor Bejan, de la Dacia Chisinau, cel care a intermediat realizarea acestei colaborari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img