sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Inca o tragedie in fotbalul european! Un tanar jucator a murit in aceleasi conditii ca Astori

Distribuie:

Publicat:

Fotbalistul Thomas Rodriguez, in varsta de 18 ani, a decedat in somn, in noaptea de joi spre vineri, a anuntat clubul sau, Tours, citat de presa franceza. Rodriguez ar fi implinit 19 ani la 1 aprilie. El a sosit la Tours in sezonul 2016/2017 si facea parte din echipa under 19 a clubului.

Echipa de seniori Tours este pe locul 20, ultimul, in liga a doua a campioantului francez. Toate meciurile din acest week-end ale formatiilor gruparii au fost reprogramate. LFP a decis ca la toate partidele din Ligue 1 si Ligue 2 de la sfarsitul acestei saptamani sa se tina un minut de reculegere in memoria lui Rodriguez. Decesul tanarului mijlocas survine la cinci zile dupa cel al capitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, 31, de ani, produs in circumstante asemanatoare.

CITESTE SI: Breaking news! O legenda a fotbalului romanesc a incetat din viata! A fost cel mai bun portar din istoria nationalei

Este doliu in lumea fotbalului romanesc! Portarul de legenda al Stelei din anii '50 – '60 si al echipei nationale, a decedat la varsta de 88 de ani, anunta Federatia Romana de Fotbal.

Nascut la 18 aprilie 1929, Ion Voinescu a aparat in 20 de meciuri poarta echipei nationale a Romaniei.

In cariera sa de senior a jucat pentru Metalul Bucuresti (1948-1950) si pentru CCA – Steaua Bucuresti (1950-1963), castigand de 6 ori titlul si de 5 ori Cupa Romaniei. Ion Voinescu a fost desemnat de UEFA cel mai reprezentativ jucator al Romaniei pe acest post. Pentru meritele sale sportive deosebite, i-au fost decernate Ordinul Muncii clasa a II-a si Steaua Republicii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img