joi, 28 martie, 2024

Inca un vasluian numit secretar de stat !

Distribuie:

Publicat:

Tudor Polak, presedintele Organizatiei Partidului National Liberal- Filiala Municipiului Vaslui, a fost numit secretar de stat la Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, anuntul a fost facut chiar de el pe pagina de socializare .

“Începând de astăzi mă alătur echipei guvernamentale a Partidului Național Liberal în calitate de Secretar de Stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale.

Este o provocare pentru mine în plan profesional deoarece Ministerul Muncii și Protecției Sociale ,prin instituțiile pe care le are subordonate sau sub autoritate, are un impact semnificativ asupra vieții fiecăruia dintre noi.

Îmi propun ca la fiecare sfârșit de săptămână să mă întorc acasă, în municipiul Vaslui, pentru că sunt sigur că și locuitorii județului nostru vor avea nevoie de răspunsuri și rezolvări la diferitele probleme care derivă din activitatea Ministerului Muncii și Protecției Sociale.

Mulțumesc pentru încredere Prim-minstrului Ludovic Orban, Ministrului Muncii și Protecției Sociale Violeta Alexandru, Președintelui Filialei Județene PNL Vaslui Nelu Tătaru și nu în ultimul rând colegilor mei din Organizația Municipală PNL Vaslui alături de care am reușit să formez o echipă care are cele mai bune rezultate pe plan politic din ultimii 30 de ani.”, posta tanarul politician vasluian

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img