vineri, 29 martie, 2024

INCENDIAR! Daniela Crudu recunoaste: “Am facut-o pentru bani!”

Distribuie:

Publicat:

Daniela Crudu a fost o revelatie a micul ecran atunci cand a debuat in calitate de asistenta TV la matinalul “Neatza”, de la Antena 1.

Inevitabil, trecutul i-a iesit la iveala si, desi avea doar 19 ani, la vremea respectiva, in spatele Crudutei atarna un dosar incarcat, mentioneza cancan.ro, din care nu lipseau cariera de animatoare si show-urile erotice, topless, la petreceri private, inca de pe vremea cand era minora.

Pe vremea cand inca era asistenta la matinal, Cruduta a vorbit fara menjamente despre faptul ca a luat-o pe cai gresite: “La varsta respectiva chiar aveam nevoie de o mama. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Imi amintesc ca nu aveam asa de multi bani, tata facea eforturi ca sa ne satisfaca mofturile, sa ne ia si noua haine, sa ne dea bani de buzunar. A fost greu si pentru el. Si nu e usor sa cresti fara mama, fara cineva care sa iti dea sfaturi, sa te invete pe ce drum sa o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte sa avem sa ne dam seama ce este bine si ce este rau?”, a povestit Daniela, dupa ce au aparut in presa o multitudine de imagini cu ea dansand goala.

La numai 14 ani si jumatate, fosta asistenta TV si-a inceput cariera de animatoare: “M-am dus la o terasa din Regie cu niste prieteni. Si acolo am inceput sa dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a vazut, i-a placut de mine si m-a intrebat daca nu vreau sa ma angajez animatoare. Si am acceptat. Sincer, cand ma gandesc la vremurile respective, nici nu imi dau seama cum de m-a angajat. Ca eram penibila, habar nu aveam eu ce inseamna dansul, ma miscam ca nebuna. Am facut-o pentru bani si nu imi pare rau, asa am castigat primii bani. Mi-a placut, pana la urma mie imi placea sa dansez”, si-a mai amintit Cruduta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img