vineri, 19 aprilie, 2024

Incendiu locuinta sociala in Barlad-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In cursul serii de luni,10 august,in jurul orei  22.12, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „ Podul Inalt” al judetului Vaslui a fost solicitat sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta sociala de pe strada cpt. Grigore Ignat din municipiul Barlad.  

        Pentru localizarea si  lichidarea incendiului,  la fata locului s-a deplasat Detasamentul de Pompieri Barlad, cu doua autospeciale de stingere si o multifunctionalapentru asigurarea rezervei de apa.  In momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu vilolenta in interiorul unui apartament cu doua camere, fiind propagat si catre acoperisul cladirii. Flacarile au distrus bunurile din interiorul apartamentului si circa cinzeci metri patrati din acoperis, pompirii militari reusind sa limiteze extinderea incendiului catre celelalte apartamente. 

       Cel mai probabil, imprejurarea determinanta care a condus la generarea acestui incendiu a fost focul deschis in spatii inchise, respectiv lasarea unei lumanari nesupravegheate si amplasata necorespunzator.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img