marți, 19 martie, 2024

Incendiu provocat intentionat in municipiul Barlad

Distribuie:

Publicat:

Doua echipaje de stingere din cadrul Detasamentului  de Pompieri Barlad au intervenit pentru localizarea si lichidarea unui incendiu produs la o casa, din municipiul Barlad, strada Cpt. Grigore Ignat.

In seara zilei de duminica, 22 ianuarie, la ora 21:14, un apel sosit in dispeceratul comun I.S.U. – S.A.J. anunta producerea unui incendiu la o casa particular,  de pe strada cpt. Grigore Ignat,  din municipiul Barlad.

La fata locului s-au deplasat doua autospeciale de lucru cu apa si spuma de capacitate marita si 11 subofiteri, din cadrul Detasamentului  de Pompieri Barlad. La sosirea echipajelor profesioniste de interventie, incendiul se manifesta cu flacara deschisa in camera de zi a locuintei,  existand pericol de propagare a flacarilor la toata cladirea, formata din patru incaperi. Concomitent cu operatiunile specifice de localizare si lichidare a incendiului, pompierii au actionat si pentru limitarea propagarii acestuia la vecinatati, reusindu-se in final salvarea locuintei.  In incendiu au ars bunurile din camera in care s-a initiat incendiul: un geam de thermopan, o usa din PVC, un pat, un dulap, diverse textile si documente personale.

 Din cercetarile efectuate la fata locului, se pare ca incendiul a fost generat in mod intentionat de catre fiul proprietarului, in varsta de 28 de ani.
                                       

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img