joi, 28 martie, 2024

Incosntient : un tanar din Ghermanesti, comuna vasluiana Dranceni, a dat foc locuintei tatalui vitreg

Distribuie:

Publicat:

Politistii vasluieni au retinut un barbat din comuna Dranceni, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunii de distrugere.

Politistii din cadrul Sectiei de Politie nr. 4 Husi au probat activitatea infractionala a lui DUMITRU MARIAN de 27 de ani, din comuna Dranceni, judetul Vaslui, banuit de comiterea infractiunilor de distrugere.

La data de 16 ianuarie ,  Politia municipiului Husi a fost sesizata,  prin  apel 112,  de catre un barbat de 51 de ani, din comuna Dranceni, judetul Vaslui, cu privire la faptul ca, la locuinta fiului sau vitreg a izbucnit un incendiu.

In urma cercetarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca, persoana banuita  locuia impreuna cu concubina si fiul acestora minor, intr-un imobil de pe raza comunei Dranceni, judetul Vaslui, proprietate a tatalui sau vitreg. In urma unor neintelegeri, mama barbatului de 27 ani le-a solicitat sa paraseaca imobilul, acestia parasind locuinta in cursul zilei de 15.01.2020.

In noaptea de 15/16.01.2020, persoana banuita s-a deplasat la locuinta tatalui sau vitreg, unde, pe fondul consumului de alcool, ar fi incendiat  lenjeria de pe un pat din locuinta, dupa care a plecat. Incendiul s-a extins la intreaga locuinta, fiind necesara interventia pompierilor pentru lichidarea acestuia.  Persoana vatamata a estimat ca valoarea prejudiciului creat in dauna sa este de aproximativ 15.000 lei.

Fata de barbatul de 27 de ani din comuna Dranceni, judetul Vaslui,  politistii au luat masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, iar in cursul zilei de astazi acesta va fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi, cu propunere de arestare preventiva.  

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img