marți, 16 aprilie, 2024

INCREDIBIL:Cadrele medicale de la SJV au “pierdut” un nou nascut

Distribuie:

Publicat:

Incident fara precedent la Spitalul Judetean Vaslui, pe 10 februarie cand, la Sectia Ginecologie a fost declarat “disparut” un nou nascut.

O tanara in varsta de 36 de ani, din localitatea Fundatura, s-a prezentat la SJV unde avea sa “avorteze” un fat de 21 de saptamani.

Din primele informatii ale anchetei demarate de conducerea sptitalului, fatul decedat ar fi fost pus intr-un sac de catre o infirmiera si dus la containerul de deseuri biologice.

Asistentii de la Anatomie Patologica, in momentul in care au venit sa preia  fatul au gasit in sac doar compresele folosite de medic in timpul avortului.

Ipoteza ar fi ca sacul in care se afla micutul a fost incurcat si dus la Suceava impreuna cu celelalte deseuri, unde a fost incinerat ca si deseu biologic.

Politistii demareaza o ancheta in privinta femeii pentru a putea stabili daca exista legatura intre agresiunea pe care femeia a suferit-o si decesul fatului, sub savarsirea infractiunii de lovire si alte violente.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui, “femeia a sesizat la postul de politie comunal ca a fost agresata pe un drum satesc de doi barbati. Ulterior, dupa saptamani s-a simtit rau si a ajuns la spital cu ambulanta, unde a pierdut sarcina. In cauza, politistii au dispus efectuarea unei expertize medico-legala pentru a se stabili daca exista legatura de cauzalitate intre loviturile primite atunci de la cele doua persoane si avort”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img