joi, 28 martie, 2024

INCREDIBIL! Cat de departe merge obsesia pentru iPhone 7 si 7 Plus

Distribuie:

Publicat:

Lansarea noului telefon de la Apple, iPhone 7, scoate la iveala adevaratii fani ai tehnologiei, unii dintre ei comisionand oameni cu mii de dolari pentru a sta in locul lor la cozile imense formate in fata magazinelor ce comercializeaza acest model.

In fata magazinelor Apple din toata lumea oamenii stau la coada zile intregi in speranta ca vor pune mana pe noile modele de telefoane inainte ca acestea sa ajunga la publicul larg. Nu este o noutate faptul ca, in fiecare an, fanii telefoanelor produse de Apple fac tot posibilul pentru a se lauda ca au fost printre primii ce au testat noul iPhone. Cat de departe se poate merge?

In New York de exemplu, magazinul Apple a anuntat ca va incepe sa vanda iPhone 7 si 7 Plus incepand cu data de 16 septembrie insa, conform unui utilizator de Twitter, primul om care s-a asezat la coada a venit cu scaun si cort inca de pe data de 25 august. Nu este venit acolo pentru a pune mana pe noul telefon, ci pentru a vinde locul celui care ofera mai mult. Cat credeti ca a primit doar pentru o saptamana? Un fleac… 3400 de dolari! La un calcul simplu, pentru cele trei saptamani de stationare, americanul va castiga 10.200 de dolari, cei mai usor castigati bani din viata sa.

Evident, pretul scade pe masura ce “cumperi” un loc mai in spate. Astfel, pozitia cu numarul 13 se vinde cu 300 de dolari, in timp ce pentru locul 11 la rand “vanzatorul” doreste 3000 de dolari si… un loc de munca!

Sigur, noul model include sunet stereo, casti fara fir si o camera imbunatatita, insa chiar merita sa platesti pretul telefonului de cateva ori doar pentru a avea ocazia sal folosesti cu cateva zile mai devreme decat alti cumparatori? Se pare ca da, pentru unii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img