vineri, 29 martie, 2024

Incredibil cum spune fetita Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav ca o cheama

Distribuie:

Publicat:

Bianca Dragusanu a facut declaratii despre fiica sa si a lui Victor Slav, Sofia Natalia. Vedeta a dezvaluit cum spune micuta ca o cheama.

„Cu siguranta, in momentul asta se uita la noi (n.r. fiica ei, Sofia Natalia) si ma aplauda de acasa si ma asteapta. Si are niste reactii… Nu pot sa iti explic cum vin de fiecare data si vine si ma ia in brate si imi zice: „Mama!”. Si ma striga, si ma imbratiseaza, e ceva… E minunat.

A inceput sa o dea un pic pe romaneste. Incepem sa ne intelegem. Ce nu ma asteptam vreodata si nu ma gandeam vreodata in viata mea a fost numele ei. Daca o intrebi acum cum o cheama, spune: Maca Fofaia. De fapt Maca este ma cheama, cred, in traducere de la buni, ca buni exerxeaza cu ea in fiecare zi, mai mult decat mine.

„Si pe tati cum il cheama?” o intreb. „Vactor”. „Si pe mami?”. „Banca”. Repeta in proportie de 80 la suta aproape tot ce ii zic. Aproape corect, are si cuvinte care, na, le sralceste. Are un an si 10 luni. Pentru un copil la varsta ei vorbeste extraordinar de bine. deci este ceva…”, a declarat Bianca Dragusanu.Bianca Dragusanu a aparut pentru prima oara la TV in urma cu ani, la emisiunea Din Dragoste, pe care o prezenta Mircea Radu.
A devenit cunoscuta in lumea mondena dupa ce s-a aflat de relatia sa cu designerul Catalin Botezatu. Ulterior, a avut o relatie cu fostul fotbalist Adrian Cristea. Bianca Dragusanu a fost casatorita pentru o scurta perioada de timp, cu Victor Slav. Dupa ce si-au reinnodat relatia, din povestea lor de dragoste a rezultat o fetita, Sofia Natalia. Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au despartit din nou de curand. Dupa separare, vedeta de televiziune a inceput o relatie cu Tristan Tate.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img